08.12.2022 |

Mollerussa presenta el calendari de Tallers d'estiu i Camp de treball del 2021

Val a dir que per qüestions organitzatives cal fer la inscripció com a màxim el dimecres de la setmana anterior a la que es vulgui començar l’activitat, la qual inclourà dos dies a la setmana algunes activitats en anglès per aprendre’l a través de jocs lúdics i recreatius, pensats per edats i nivells
Presentació Tallers Estiu i els Camps de Treball de Mollerussa @JoseAPérez
Presentació Tallers Estiu i els Camps de Treball de Mollerussa @JoseAPérez
Mollerussa presenta el calendari de Tallers d'estiu i Camp de treball del 2021
L'Ajuntament de Mollerussa reactiva el calendari de propostes estiuenques amb una nova edició dels Tallers d’Estiu per a infants de 3 a 11 anys, que preveu dur a terme del 28 de juny fins al 3 de setembre amb l’art com a eix principal a les instal·lacions de l’escola Mestre Ignasi Peraire, on s’implementaran les mesures de prevenció i seguretat establertes amb controls de temperatura, grups bombolla de 10 infants i mascareta obligatòria a partir dels 6 anys, tot i que si la normativa ho acaba permetent només seria si s’hagués d’estar en espais tancats.

La participació en els Tallers d’Estiu, tindrà un preu de 39 euros per setmana setmana, es mantenen els descomptes ja establerts com són la reducció de 5 euros en famílies nombroses o monoparentals i els 5 euros per a un segon germà inscrit la mateixa setmana. Tot i que l’horari dels tallers, serà de 9 a dos quarts de 2 es manté el servei d’acollida prèvia a partir de dos quarts de 9. El que no s’oferirà enguany serà el servei de menjador que s’havia vingut oferint en anys anteriors al detectar-se que no hi ha demanda suficient per poder oferir-lo ajustat de preus.

Les preinscripcions es poden fer a través del web Lleure Quàlia o bé al de l'Ajuntament de Mollerussa. Val a dir que per qüestions organitzatives cal fer la inscripció com a màxim el dimecres de la setmana anterior a la que es vulgui començar l’activitat, la qual inclourà dos dies a la setmana algunes activitats en anglès per aprendre’l a través de jocs lúdics i recreatius, pensats per edats i nivells. També s’inclou una hora de piscina cada dia.

Plaça La Forestal d'Urgell de Mollerussa @JosepAPérez

Objectiu: fomentar la participació dels joves en el disseny de la ciutat

El calendari es completa amb un nou camp de treball, després de l’èxit del que es va dur a terme el passat estiu amb la intervenció al carrer de la Vilaclosa i que va ser distingit per la Generalitat amb el 34è Premi Jaume Ciurana en la categoria de civisme, enguany s’ha triat com a indret a millorar la plaça del Grup La Forestal amb tallers artístics de pintura mural i la creació de mobiliari amb material reciclat i jardineria ecològica.

Per fer el disseny de les millores s’ha comptat amb la col·laboració del Centre d’Art La Panera, així com al col·lectiu d’artistes Art Pla i també s’ha fet una consulta a la comunitat de veïns. Els objectius d’aquest camp són fomentar la participació dels joves i de la comunitat en el disseny del seu entorn pròxim i reconfigurar l’espai públic en un procés de codisseny i de construcció participativa basada en un model de consum sostenible i ecològic. Participar al camp de treball serà gratuït i tindrà com a compensació un abonament de temporada per a les piscines d’estiu.

El programa el van presentar aqust dimarts l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, el director de la cooperativa de lleure Qualia, Lluís Nadal, i la tècnica de Joventut, Montse Llobera.

Mollerussa presenta el calendari de Tallers d'estiu i Camp de treball del 2021
comentaris