16.01.2022 |
Territoris.cat

L'Ajuntament de Mollerussa confia que el nou institut estigui enllestit al setembre

L'alcalde accidental Pere Garrofé en la visita a les obres de l'INS
L'alcalde accidental Pere Garrofé en la visita a les obres de l'INS
L'Ajuntament de Mollerussa confia que el nou institut estigui enllestit al setembre

L'Ajuntament de Mollerussa confia que el nou institut de secundària estigui enllestit per iniciar el curs el pròxim 12 de setembre, segons ha explicat l'alcalde accidental, Pere Garrofé, en el decurs de la visita d'obres que ha dut a terme aquest dimarts. Garrofé ha destacat que el consistori ha enllestit els treballs de construcció de l'estructura i dels fonaments, així com la urbanització del carrer d'accés al centre, que va ser el compromís adquirit per l'equip de Govern, per agilitzar el projecte.

La base dels fonaments del nou INS de MollerussaSerà el departament d'Educació qui a partir d'aquest dimecres col·locarà els vint-i-tres mòduls que donaran forma als espais de querant i seixanta metres quadrats que conformaran el nou centre educatiu de la capital del Pla d'Urgell.

L'Institut Mollerussa 4, situat al carrer Josep Tarradellas, darrere de l'escola bressol El Niu, acollirà dues línies d'ESO i començaran a funcionar amb una vuitantena d'alumnes de primer i segon, i en els pròxims cursos s'ampliaran progressivament amb tercer i quart, però no s'impartirà el Batxillerat. Provisionalment, els alumnes van fer les classes de primer d'ESO el curs passat a les instal·lacions de l'antic Hotel de Cal Duch.

El vial d'accés al nou Institut de MollerussaEl dia 2 de setembre està previst que es porti a terme l'asfaltatge del carrer d'accés, i la finalització dels treballs d'urbanització exterior del vial durant la setmana següent, obres que assumeix l'Ajuntament. Tot i que cal tenir en compte que aquestes actuacions requeriran que abans s'hagi acabat el muntatge dels mòduls que conformaran l'institut, segons ha assenyalat Garrofé.

L'equipament es completarà amb la construcció d'una pista de bàsquet en els terrenys de la part posterior de l'edifici que es destinarà al pati, la resta dels quals s'adequaran amb sauló, així com el tancament del recinte amb una tanca perimetral. La finalització del centre es durà a terme en pròximes fases, que s'allargaran fins al 2021.

L'Ajuntament de Mollerussa confia que el nou institut estigui enllestit al setembre
comentaris