27.10.2021 |
Territoris.cat

L'Ajuntament de Vila-sana renova la il·luminació de les instal·lacions esportives

Segons l'alcalde de Vila-sana Joan Sangrà, aquest esforç en ser més sostenibles i lluitar contra el canvi climàtic és una prioritat també pel municipi, que alhora s’ha estalviat més de la meitat de la factura de la llum amb aquesta aposta decidida per l’eficiència energètica
El circuit el Bike Aventura de Vila-sana
El circuit el Bike Aventura de Vila-sana @Vila-sana
L'Ajuntament de Vila-sana renova la il·luminació de les instal·lacions esportives

L'Ajuntament de Vila-sana ha emprès, en els últims anys, una política encaminada a millorar l’eficiència energètica i a una reducció de la despesa en el consum de la factura de llum. De fet, des de fa un any, la corporació municipal ja ha estalviat un 60% del cost de la factura de la llum en les instal·lacions municipals on s’ha fet una aposta per la tecnologia Led d’alta eficiència energètica.

En aquest sentit, ja fa tres anys es va procedir per part de l’Ajuntament a renovar completament i implantar la tecnologia Led d’il·luminació al Pavelló Municipal, per després fer un ambiciós pla de renovació al centre urbà i al polígon industrial.

Ara, s’afegeix a aquesta renovació de l’enllumenat el Bike Aventura, on també s’aposta per la sostenibilitat, així com en una notable millora de la il·luminació de les instal·lacions. En el cas del Bike Aventura, la inversió de reconversió s’ha fet directament i de forma íntegra per part dels seus promotors.

D’aquesta manera, els equipaments esportius de la població, compten amb una il·luminació millor i alhora més eficient.

Segons l'alcalde de Vila-sana Joan Sangrà, aquest esforç en ser més sostenibles i lluitar contra el canvi climàtic és una prioritat també pel municipi, que alhora s’ha estalviat més de la meitat de la factura de la llum amb aquesta aposta decidida per l’eficiència energètica.

A més, actualment l’Ajuntament està fent un estudi de viabilitat per instal·lar plaques solars damunt les teulades del Pavelló i les escoles per poder abastir-se d’energia solar, neta i de cost reduït. L'alcalde afirma que s’ha d'aconseguir tenir un poble consumint energia neta, renovable i barata.

L'Ajuntament de Vila-sana renova la il·luminació de les instal·lacions esportives
comentaris