02.12.2021 |
Territoris.cat

La Lan Party de Mollerussa obre edició per a joves menors de 16 anys

La trobada d'aficionats a les noves tecnologies que se celebrarà del 10 al 13 de novembre, repetirà més de 7.000 euros en premis, entre els participants en els tornejos de League Of Legend, Counter Strike, HearthStone, Fifa 2017, StarCraft 2, Split Second, PokerLan

Edició del 2015 de la Lan Party de Mollerussa
Edició del 2015 de la Lan Party de Mollerussa
La Lan Party de Mollerussa obre edició per a joves menors de 16 anys

Amb la voluntat d’obrir el saló a un públic més jove, la trobada tecnologica Mollerussa Lan Party incorpora en aquesta edició la MLP Kids, un espai per a nenor de 16 anys que no es poden incriure en la cimera cibernètica del Pla d'Urgell. Per aquest col·lectiu s'han organitzat un seguit d'activitats i tallers adecuats a aquesta franja d'edat. 

Presentacio nova edició Mollerussa Lan PartyLa MLP Kids inclou també la possibilitat d’apuntar-se al taller Dissenya el teu drone, a càrrec de la firma Engijoc i a través del qual els participants podran experimentar amb el disseny 3D, dissenyar l’estructura d’un drone, muntar-lo, fer els primers vols i emportar-se’l a casa, segons ha explicat Saül Luque,  qui ha afegit que l’empresa disposarà a més a més d’una zona d’exposició al saló on donarà a conèixer la seva activitat dins el context de la ciència i la tecnologia. Les places per a aquest taller són limitades i té un preu de 90 euros.

Mollerussa Lan Part obrirà portes del 10 al 13 de novembre i que enguany es marca com a objectiu superar un nou rècord de participants amb 600 inscrits.Amb un doble repte de créixer de manera ordenada i estructurada per un cantó, amb un augment quantitatiu constant de participants alhora que qualitatiu a nivell d’infraestructura, i d’obrir el saló, per un altre, a un públic més ampli, el qual sense estar inscrit pugui veure i gaudir de l’esdeveniment, participant en tallers i altres activitats, la Mollerussa Lan Party ha presentat la seva pròxima novena convocatòria que obrirà el dijous dia 10 de novembre a la tarda i s’allargarà fins diumenge dia 13 a migdia. 

un augment quantitatiu constant de participants alhora que qualitatiu a nivell d’infraestructura, i d’obrir el saló, per un altre, a un públic més ampli

Un dels objectius d’enguany és arribar als 600 inscrits, superant així els 574 de l’any passat, que va haver de tancar amb una llista d’espera de més de 30 persones. Per a aquesta edició, les instal·lacions es preparen per acollir fins a 600 participants i batre així un nou rècord.

Mollerussa Lan Party esponsorsEduard Roca, membre de l’associació Mollerussa Lan Party,ha explicat que la xarxa de la trobada disposara d'una velocitat de descàrrega d’1,7Gb, i oferirà tornejos (League Of Legend, Counter Strike, HearthStone, Fifa 2017, StarCraft 2, Split Second, PokerLan), amb un augment dels premis en metàl·lic que pujarà a 7.000 euros, pels 5.500 euros de l’any passat, i als quals s’han d’afegir els nombrosos obsequis.

Roca ha informat també que el certamen disposarà d’una zona de seguretat per a vol de drones, la qual estarà oberta als participants a la party i també per a ús per part dels visitants.

La Lan Party de Mollerussa obre edició per a joves menors de 16 anys
comentaris