08.12.2021 |
Territoris.cat

ACUDAM convoca un concurs de logotips amb una dotació econòmica de 3.000 euros

Borrell, Roure, Masó i Brufau en la presentació, amb usuaris de l'entitat
Borrell, Roure, Masó i Brufau en la presentació, amb usuaris de l'entitat
ACUDAM convoca un concurs de logotips amb una dotació econòmica de 3.000 euros

L'Associació ACUDAM ha presentat aquest dijous les bases del concurs per a renovar la imatge corporativa de l'entitat, una convocatòria oberta a professionals i estudiants del disseny gràfic, que compta amb una dotació econòmica de 3.000 euros, que es lliuraran en un primer premi de 2.000 euros i dos accèssits de 500 euros cadascun.

L'actual logotip va ser dissenyat de forma altruista pel germà de l'escola La Salle de Mollerussa Pau López, fa més de quatre dècades, utilitzant les inicials de l'entitat Associació Comarcal d'Urgell d'Ajuda al Minusvàlid –ACUDAM- i en aquest temps s'ha anat modificant, però la institució creu que s'ha de modificar la imatge corporativa per adaptar-la als nous temps.

Borrell, Roure, Masó i Brufau en la presentació, amb usuaris de l'entitat 1La presentació del concurs ha tingut lloc a la seu d'ACUDAM a Mollerussa, hi ha comptat amb la participació del director territorial de Cultura Josep Borrell, la presidenta de l'entitat Angelina Roure, i els membres del jurat Xavier Brufau i Gemma Masó.

Josep Borrell ha explicat que la paraula logo provinent del llatí, significa, pensament, existència i acció, per la qual cosa ha d'inspirar els fonaments de l'entitat a la qual ha de representar... qui som?, que fem? I perquè o fem.

El nou logotip ha de representar la missió, visió i els valors de l'entitat, mantenint les sigles actuals. I els projectes es podran presentar fins al dia 9 de novembre, i el veredicte es donarà a conèixer en el decurs del tradicional dinar de Nadal d'aquest any

Les bases es poden obtenir en el web http://www.acudam.org/concursnoulogotip/

Els inicis de l'ACUDAM es remunten a l'any 1975, quan un grup de familiars de persones amb discapacitat intel·lectual, de Mollerussa i el Pla d'Urgell, no trobant el recurs que els seus fills/es necessitaven per donar continuïtat a la seva atenció i evolució, van començar a organitzar els serveis dels quals avui disposa l'entitat. En aquest temps l'entitat ha treballat amb i per a les persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament i les seves famílies.
 

ACUDAM convoca un concurs de logotips amb una dotació econòmica de 3.000 euros
comentaris