L'Associació Cultural de Sidamon continua fidel a la tradició de la calçotada

Els organitzadors van haver de collir, més de 2.500 calçots per respondre a la demanda de participants en la festa

Els membres de l'Associació Cultural de Sidamon preparen el calçots
photo_camera Els membres de l'Associació Cultural de Sidamon preparen el calçots

Calçotada SidamonUn any més l'Associació Cultural de Sidamon ha estat fidel a la temporada de calçots organitzant una nova convocatòria gastronòmica amb la base d'aquesta hortalissa. Els organitzadors van haver de collir més de 2.500 calçots per atendre la demanda de les 160 persones que van participar en la festa.

A primera hora del matí els membres de l'Associació preparen la brasa en la qual es cuinarà la resta de complements del menú, la llonganissa, botifarra i les mongetes, els calçots es couen en el moment en què tots estan a taula, després de fer petar la xerrada per obrir gana.

La festa va finalitzar amb una sessió de ball en el Local, que ha estrenat el nou paviment.

Comentaris