L'Associació Mollerussa Comercial ret homenatge al centenari de la Llibreria Dalmases

DALMASES-7

L'Associació Mollerussa Comercial ha homenatjat l'emblemàtica i centenària Llibreria Dalmases, un establiment que va complir 100 anys el passat 19 de març. Per celebrar aquesta efemèride, el divendres 27 de desembre el president de l'entitat, Àlex Català, va fer entrega d'una placa commemorativa a Núria Dalmases, tercera generació i que dirigeix l'històric establiment des de 1983. 

DALMASES-2Actualment és una llibreria amb una gran disponibilitat de títols de llibres de totes les temàtiques, a més d'oferir articles de papereria, premsa i joguines educatives. A llarg d'un segle, veïns i veïnes de Mollerussa, així com gent de la comarca hi han fet cap, segurament, amb la intenció de trobar aquell títol més buscat, o llibre recomanat, així com per comprar revistes, diaris, contes, cromos o el material escolar per a l’escola. DALMASES-3

Tot i la manca de relleu generacional i el fet que la Núria es jubilarà d'aquí un parell d'anys, i amb la incògnita de què un familiar pugui continuar al davant, el futur s'encara amb la confiança de què sigui algú de fora que apreciï un bell i agradable espai, una experiència i servei, per tal de poder seguir mantenint la flama d'un lloc, en el  qual les històries i vivències es transmeten a través de llibres, diaris i altres publicacions ben singulars.

Durant l'acte el president de Mollerussa Comercial va destacar un cop més, la bona salut del comerç local, i en aquesta línia, va recordar que fa tres anys, ja es va fer un reconeixement a altres establiments centenaris i d'altres que complien mig segle. 

Comentaris