L'Ateneu Golmesenc commemora el vuitè aniversari amb un concert-vermut

Nascut el 2013, quan un grup de persones es van unir arran del programa solidari ‘La Marató’ de TV3, l’Ateneu Golmesenc es va constituir amb la intenció de vehicular les expressions artístiques del poble i la comarca, vinculant-les entorn de la llengua i la cultura catalana
Activitats de l'Ateneu Golmesenc
photo_camera Arxiu d'ctivitats de l'Ateneu Golmesenc @Territoriscat

Aniversari Ateneu GolmesencPer tal de commemorar el vuitè aniversari l'Ateneu Golmesenc ha organitzat un concert-vermut pel dia 2 de maig, una convocatòria que tindrà lloc en el Parc del Centenari a partir de les dotze del migdia. La celebració estarà amenitzada amb els concerts de Xènia Páez i la formació The Polar Soft, músics que aixopluga la recentment creada associació per la Música del Pla d'Urgell, Pla Sonor.

L'Ateneu Golmesenc organitza la cita anual amb la col·laboració de l'Ajuntament de Golmés, l'Institut d'Estudis Ilerdencs (IEI) de la Diputació de Lleida, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Federació d'Ateneus de Catalunya (FAC).

Vuitè aniversari de l'Ateneu Golmesenc

L'Ateneu Golmesenc neix el 2013, quan un grup de persones es van unir arran del programa solidari La Marató de TV3, l'Ateneu Golmesenc es va constituir amb la intenció de vehicular les expressions artístiques del poble i la comarca, vinculant-les entorn de la llengua i la cultura catalana.

Amb els seus vuit anys de vida, ha organitzat multitud d'activitats, com xerrades, concerts, clubs de lectura, maridatges, representacions de teatre, etc. El projecte continua amb els mateixos objectius amb es que es va crear, intentant aconseguir la unió entre els veïns i fomentar la participació i les col·laboracions d'altres persones, entitats i institucions per promocionar la cultura.

Comentaris