08.12.2021 |

L'Espai Cultural dels Canals d'Urgell torna a oferir visites amb una nova oferta pedagògica

Amplia, a més, el seu ventall d'horaris per tal d'acostar-se al màxim a tots els públics

Alumnat de l'Escola Santa Creu d'Anglesola a l'Espai Cultural dels Canals d'Urgell.  Fotografia: Fundació Canals d'Urgell.
Alumnat de l'Escola Santa Creu d'Anglesola a l'Espai Cultural dels Canals d'Urgell. Fotografia: Fundació Canals d'Urgell.
L'Espai Cultural dels Canals d'Urgell torna a oferir visites amb una nova oferta pedagògica

L'Espai Cultural dels Canals d'Urgell torna a oferir visites a escoles i als particulars particulars interessats després de les restriccions imposades per la COVID-19.

Ho fa amb dues novetats destacables: estrenant l'oferta pedagògica i educativa, i ampliant els seus horaris de visita

A la visita guiada del museu s'hi ha reincorporat la història de la part humana del Canal d'Urgell amb una sèrie de personatges que narren com l'arribada de l'aigua a l'anomenat 'Clot del Dimoni' va transformar totalment la vida de les persones que hi habitaven.
 
A més, la visita guiada adreçada als més petits correrà a càrrec de l'Isidor, el viatger en el temps que serà l'encarregat d'acompanyar-los durant el viatge que realitzaran pel museu i els explicarà la transformació del secà al regadiu amb la construcció dels canals d'Urgell.

La Fundació Canals d'Urgell estrena també col·laboració amb la plataforma Canal Viu

A l'oferta educativa de la Fundació Canals Urgell s'hi han afegit les visites naturals que ofereixen les associacions de la Plataforma Canal Viu per així enriquir l'oferta que es pot dur a terme al museu i al territori Canal.

El museu està ubicat als baixos de la Casa Canal i roman obert de 8.00 a 15.00 hores

L'Espai Cultural dels Canals d'Urgell torna a oferir visites amb una nova oferta pedagògica
comentaris