03.10.2022 |
Territoris.cat

L'Estoneta de Vilanova de Bellpuig vol reunir 1.001 músics interpretant una cançó de Bruce Springsteen

Josep Maria Pons vol emular l'experiència que va tenir lloc en la ciutat italiana de Cesena, al juliol del 2015, on 1.000 músics van interpretar la cançó Learn to fly de Foo Fighters

Josep Maria Pons amb el disc d'or signat pel Boss
Josep Maria Pons amb el disc d'or signat pel Boss
L'Estoneta de Vilanova de Bellpuig vol reunir 1.001 músics interpretant una cançó de Bruce Springsteen

Josep Maria Pons és el propietari del restaurant l'Estoneta de Vilanova de Bellpuig un local en el qual es ret un tribut incondicional a Bruce Springsteen. Ha sigut aquesta passió pel Boss la que ha portat al Vilanovenc a organitzar el No Surrender Festival. Es tracta d'una proposta que vol reunir a 1.001 músics, bateries, guitarres, baixos i cantants que interpretaran aquesta cançó de l'artista nord americà.

Pons es va inspirar en l'experiència que es va dur a terme a la ciutat italiana de Cesena, que al juliol del 2015 va reunir a 1.000 músics, que van interpretar la cançó Learn to fly de Foo Fighters. L'objectiu va ser, demanar al líder de la banda David Grohl,, que visites la ciutat en la seva gira artística, cosa que va fer al mes de novembre, després de veure el vídeo que es va enregistrar, de l'esdeveniment.

Bruce SpringsteenJosep Maria Pons, pretén superar aquest record, almenys en un músic i per aquest motiu prepara el No Surrender Festival per al pròxim 8 de juliol. Un esdeveniment que compta amb el beneplàcit de l'Ajuntament del municipi del Pla d'Urgell, i que se celebrarà en el camp municipal d'esports.

El festival està previst durant dos dies, per la qual cosa s'habilitarà una zona d'acampada, i un seguit d'activitats prèvies a la interpretació comunitària, que també s'enregistrarà en vídeo, i es farà arribar al Boss, per animar-lo a fer una visita al municipi. La trobada musical tindrà com a esdeveniment destacat el concert de dues de les bandes d'homenatge més destacades, Manel Fuentes i la Springsteam Band, i Spirits In The Night, guanyadors com a millor banda europea de tributs el 2010.

La trobada musical tindrà com a esdeveniment destacat el concert de dues de les bandes d'homenatge més destacades, Manel Fuentes i la Springsteam Band, i Spirits In The Night


Ben aviat, es podrà accedir a una web www.nosurrenderfestival.com, on hi haurà información de l'acte i en la qual es podran fer les inscripcions. Paral·lelament, s'organitzarà una trobada de fans i s'editarà una col·lecció de merchandising dedicada al festival.

Josep Maria Pons, propietari del restaurant L'Estoneta de Vilanova de Bellpuig, és un declarat incondicional de Bruce de qui té signat un disc d'or del 'Born in the USA' i fins i tot va participar a TV3, en un concurs al qual es van presentar 750 seguidors que sabien obra i miracles del músic, en el que es va classificar en segon lloc

La passió d'aquest melòman pel cantant de Nova Jersey és tal que en el seu local que va inaugurar en 1989, té habilitat el soterrani des de fa quatre anys per fer concerts de petit format, al que ha batejat com Sala Boss.

   

  

L'Estoneta de Vilanova de Bellpuig vol reunir 1.001 músics interpretant una cançó de Bruce Springsteen
comentaris