26.11.2020 |
Territoris.cat

Linyola inaugura el primer curs de les Aules d'Extensió Universitària

El professor d'Història de l'Art i Social i coordinador de les Aules, Màrius Bernadó, impartirà la classe inaugural, el dimarts 9 de febrer, amb el tema 'Pau Casals, l'home i l'artista'

Programa de les Aules d'Extensió Universitària de Linyola
Programa de les Aules d'Extensió Universitària de Linyola
Linyola inaugura el primer curs de les Aules d'Extensió Universitària

Amb la voluntat de millorar la qualitat de vida de la població seguint el camí de la cultura, l'Ajuntament de Linyola impulsa el primer curs de les Aules d'Extensió Universitària de la Universitat de Lleida. Segons l'alcalde de la població Àlex Mases, es tracta d'un projecte que busca donar sortida a les inquietuds culturals de la ciutadania, en la perspectiva de treballar a favor de l'aprenentatge al llarg de la vida.

Programa de les Aules d'Extensió Universitària de LinyolaLes Aules són un espai de formació permanent adreçat a la població amb inquietuds culturals que volen disposar d'un lloc de trobada per aprendre, formar-se, intercanviar i discutir sobre temes del seu interès. Les Aules faciliten, d'una banda, recordar la cultura adquirida i, d'una altra, accedir a coneixements nous, alhora que potencien les relacions socials i ajuden a no distanciar-se dels canvis que es produeixen en la societat.

Les classes, que es faran mensualment, s'inauguraran el dimarts 9 de febrer, amb la ponència Pau Casals, l'home i l'artista, que impartirà el coordinador de les Aules, Màrius Bernadó. Les classes tindran lloc a l'edifici de Cal Formiguera a partir de dos quarts de set de la tarda.

El temari continuarà el 23 de febrer, dedicat a la Filosofia, amb el professor Ramon Camats. El 30 de març, serà el torn de la medicina, amb la ponència de la Doctora Alba Sorolla, que parlarà sobre, com interpretar unes anàlisis clíniques de manera bàsica. L'espiritualitat, serà el tema de la classe del 27 d'abril, amb la mediàtica Sor Lucia Caram.

El dia 25 de maig, les Aules de Linyola dedicaran la classe a la Psicologia, amb la professora Anna Soldevila, que plantejarà la intel·ligència emocional. La cloenda del primer curs, que tindrà lloc el 15 de juny, la conduirà l'historiador local Esteve Mestre, cap de redacció de la revista Barret Picat, en el decurs del qual es farà el lliurament de diplomes.

Linyola inaugura el primer curs de les Aules d'Extensió Universitària
comentaris