06.07.2022 |
Territoris.cat

Liz Castro presenta a Mollerussa la feina dels Eurodiputats catalans a Brussel·les

Liz Castro recull en un llibre, la tasca que fa al Parlament Europeu, al costat dels eurodiputats Ramon Tremosa i Josep Maria Terricabras.

Presentació del llibre de Liz Castro 1
Presentació del llibre de Liz Castro
Liz Castro presenta a Mollerussa la feina dels Eurodiputats catalans a Brussel·les

El Centre Cultural de Mollerussa acollirà aquest divendres a les 9 del vespre el llibre Molts granets de sorra, un treball de la membre del SN de l'ANC, Liz Castro, un acte que impulsa l'Assemblea Catalana del Pla d'Urgell.

El llibre Molts granets de sorra mostra les accions que han dut a terme els catalans per convèncer els seus propis líders polítics, i per fer entendre la gent arreu del món les seves demandes. Des de mosaics d'espelmes a manifestacions multitudinàries, motorades i eleccions informals, els catalans han creat un catàleg de tècniques cridaneres i mobilitzadores que han tingut molt d'èxit a l'hora de fer arribar el seu missatge a un públic ampli i guanyar-se el suport dels líders polítics del país.

Aquest llibre mostra fotografies d'aquests esdeveniments a més a més d'informació pràctica sobre com es van organitzar per intentar inspirar i ajudar la gent arreu del món a fer canvis positius en les seves pròpies comunitats, sempre de manera pacífica i democràtica.

Aquesta publicació va ser possible amb el micromecenatge i les aportacions de particulars, i s'ha convertit en una eina de treball per als Eurodiputats, Ramon Tremosa i Josep Maria Terricabras, que juntament amb castro donen veu a Catalunya a Brussel·les.

Liz Castro presenta a Mollerussa la feina dels Eurodiputats catalans a Brussel·les
comentaris