La gimcana 'Ai, quin disbarat!' de Mollerussa ja té guanyadors

Ai Quin Disbarat
photo_camera Imatge de l'acte d'entrega de premis al públic de la Gimcana 'Ai, quin disbarat!'

Aprofitant l'entorn de Sant Jordi, s'han lliurat els premis de la gimcana Ai, quin disbarat! a les escoles participants i al públic en general. S'ha començat lliurant premis als alumnes de cinquè i sisè de les diferents escoles de Mollerussa, que, pel sol fet de participar-hi i d'esperonar els seus alumnes, ha rebut un xec de 50 molleuros per invertir en material escolar, gentilesa de Mollerussa Comercial. A cada centre, a més, s'ha fet un sorteig entre els alumnes de 5è i un altre entre els alumnes de 6è.

Atesa la bona acollida de la gimcana, el Servei Comarcal de Català i Mollerussa Comercial ja rumien a quin aspecte de la llengua dedicaran la gimcana de la propera edició

Els alumnes guanyadors han rebut, cadascun, un val de 25 molleuros. Val a dir que enguany ha sigut l'edició en què hi ha hagut més alumnes participants, concretament 283, que representen un 83% dels alumnes de cicle superior de la població

Al migdia s'han lliurat els quatre premis del públic en general, a la seu del Consell Comarcal. Els premis han consistit en vals de 25 molleuros.

Enguany, la gimcana estava dedicada a l'Any Fabra. Catorze establiments de la població lluïen cartells amb frases de personatges famosos que posaven en valor el bé de la llengua pròpia. En cadascuna d'aquestes frases hi havia una errada ortogràfica que calia corregir en una butlleta i, en finalitzar el recorregut, dipositar-la en una de les urnes que hi havia en els establiments associats.

Comentaris