06.05.2021 |
Territoris.cat

Llorenç Bonet trasllada el popular blog Camp de Terra a la literatura

Llorenç Bonet, fa un homenatge a les misèries i les glòries del futbol regional de les comarques lleidatanes de les tres últimes dècades, que recull en el llibre Camp de terra, que presenta a Mollerussa el 7 de febrer.

Llorenç Bonet trasllada el popular blog Camp de Terra a la literatura

El poalenc Llorenç Bonet feia la seva primera incursió literària l'any 2011 amb una modesta però atractiva obra que va titular Astaré, un treball que combinava diverses disciplines artístiques, inspirat en els contes de Voltaire.

El cuquet literari, el feia visible en el blog Camp de terra, en el que Bonet s'esplaiava en una altra de les seves passions, el futbol. Aquest esport ha format part de la vida del poalenc, com si per les seves venes els glòbuls s'haguessin transformat en pilotes. El que l'hi ha permès recollir experiència i coneixement al voltant d'aquest esport.

Tota aquesta saviesa esportiva tres dècades les ha traslladat a una nova publicació que portarà el mateix títol que el seu popular blog, Camp de Terra, en la que Bonet recull literatura, territori, ironia, festa, diversió, amor, nostàlgia, amistat i molt futbol.

Amb aquest nou projecte Llorenç Bonet, fa un homenatge a les misèries i les glòries del futbol regional de les comarques lleidatanes de les tres últimes dècades, retornant-nos amb un ampli ventall d’emocions a aquells temps, a través de les seves vivències i records com a futbolista dins i fora el camp.

El llibre ve acompanyat amb un disc de cançons compostes expressament per Jordi Besora, que musiquen els paisatges més significatius del mateix text. Un regal que va dedicat a tots els que es van fer grans jugant en un camp de terra.

Bonet presentarà el nou treball el dissabte 7 de febrer al Teatre L'Amistat de Mollerussa a les 9 del vespre.

Llorenç Bonet trasllada el popular blog Camp de Terra a la literatura
comentaris