28.01.2020 |
Territoris.cat

Llum verda al nou consultori mèdic d'Ivars d'Urgell

Aquest dimecres s'ha signat l'acta de replanteig amb l'empresa adjudicatària de l'obra, que té previst iniciar l'enderroc la pròxima setmana.

Imatge de les instal·lacions actuals de la llar de jubilats d'Ivars d'Urgell.
Imatge de les instal·lacions actuals de la llar de jubilats d'Ivars d'Urgell.
Llum verda al nou consultori mèdic d'Ivars d'Urgell

L'ajuntament d'Ivars d'Urgell i l'empresa Simó Farnell han signat aquest dimecres l'acta de replanteig de l'obra del nou consultori mèdic del municipi, segons ha explicat l'alcaldessa en funcions Montserrat Coma. Una reunió que dóna el tret de sortida a les obres que començaran amb l'enderroc de l'antic edifici de les escoles públiques i que actualment acull el centre mèdic i la llar de jubilats. Encara que la façana i la zona que ocupa la llar de jubilats es conservaran.

Coma ha afegit, que tot i que les obres no afectaran la llar de jubilats, per motius de seguretat s'han traslladat les activitats a l'edifici del Fòrum Maria Mercè Marçal, per motius de seguretat.

Les obres formen part del projecte d'equipaments sanitaris que acolliria, al marge del consultori mèdic i la llar de jubilats, un futur Centre de Serveis, en el que hi participa la Diputació de Lleida, amb una aportació de 733.572 euros, al total del pressupost que s'eleva a 772.811 euros.

En la nova construcció el consultori mèdic disposarà d’una superfície de 170,54 metres quadrats i constarà d’una recepció, una sala d’espera, una sala de tractaments, dues consultes (una d’elles polivalent), una consulta d’infermeria i tots els serveis i espais de manteniment, higiene i magatzem necessaris per a aquest tipus de centres. L'equipament haurà d'estar enllestit en el període de set mesos.

Aquesta actuació és possible gràcies al conveni que van aprovar la Diputació de Lleida, el Servei Català de la Salut i l’Ajuntament d’Ivars d’Urgell al mes de gener del 2014, per a l’actualització d’infraestructures sanitàries al municipi.

Comentarios