09.12.2022 |

L'obra d’Aida Mauri guanya el Concurs de Pintura Ràpida de Mollerussa

La guanyadora, Aida Mauri, ha mostrat la seva alegria al mateix temps que ha recordat que fa dotze anys que participa de forma assídua en el concurs havent obtingut diferents premis en aquests anys
OLYMPEl jurat del Concurs de intura Ràpida de Mollerussa @AjMollerussa
OLYMPEl jurat del Concurs de intura Ràpida de Mollerussa @AjMollerussa
L'obra d’Aida Mauri guanya el Concurs de Pintura Ràpida de Mollerussa

La barcelonina Aida Mauri ha guanyat el Concurs de Pintura Ràpida Ciutat de Mollerussa, un certamen que en la vintena edició ha reunit aquest diumenge a trenta-cinc artistes procedents de tota Catalunya. Mauri s'emporta el primer premi de la convocatòria que atorga l'Ajuntament i Fira Mollerussa, dotat amb 1.200 euros.

Aida Mauri  guanyadora del Concurs de Pintura Ràpida de Mollerussa @AjMollerussaEl portaveu del Jurat, Josep Giralt, director del Museu de Lleida, qui ha valorat la utilització de diferents tècniques per part dels pintors així com la selecció, per part d’aquests, de panoràmiques i detalls molt representatius de Mollerussa.

Giralt, que s’estrenava com a membre i portaveu del jurat així com els altres dos integrants: la pintora Sílvia Colomina i Gerard Cucurull, gerent de Gerart Gallery de Tàrrega, ha destacat del quadre guanyador la perspectiva “molt ben plasmada”, la tècnica i utilització del color així com la seva valentia a l’hora de triar la temàtica.

Júlia Juncadella Premi Jove del Concurs de Pintura de Mollerussa @AjMollerussaPer la seva part, la guanyadora, Aida Mauri, ha mostrat la seva alegria al mateix temps que ha recordat que fa dotze anys que participa de forma assídua en el concurs havent obtingut diferents premis en aquests anys.

La bona climatologia d’aquest diumenge i la varietat de racons de la ciutat triats pels pintors han estat alguns dels aspectes destacats d’aquesta vintena convocatòria. Pel que fa a aquest darrer punt, recordar que una de les novetats d’enguany era precisament l’obertura de la temàtica deixant llibertat als artistes a l’hora d’escollir espais per retractar.

El Concurs de Pintura Ràpida Ciutat de Mollerussa atorga un total de 12 premis entre els quals es reparteixen 6.095 euros, i per segon any consecutiu, s’ha atorgat el Premi Jove, el qual aquest any ha estat per a  Júlia Juncadella, de Manresa, qui participava per primer cop al concurs de Mollerussa.

  

L'obra d’Aida Mauri guanya el Concurs de Pintura Ràpida de Mollerussa
comentaris