29.02.2020 |
Territoris.cat

Mans Unides organitza una exposició itinerant per diferents equipaments de Mollerussa

Des de la Delegació de Mollerussa s’està estudiant la possibilitat d’exposar-la en els centres escolars de la ciutat per tal de conscienciar a la gent més jove de la problemàtica de la dona arreu del món.  

Imatges de l'exposició de Mans Unides El món en femení.
Imatges de l'exposició de Mans Unides El món en femení.
Mans Unides organitza una exposició itinerant per diferents equipaments de Mollerussa

Mans Unides presentarà a Mollerussa l'exposició El món femení, una mostra fotogràfica acompanyada de textos que vol reflectir, les situacions, mancances, vivències de les dones arreu del món. Una evidència gràfica del paper primordial de les dones en l'àmbit familiar en qualsevol racó del planeta. A través d’aquesta exposició es vol donar visibilitat a aquelles dones que s’esforcen per tirar endavant en un món que sovint els és desfavorable.

Mans Unides inaugurarà l'exposició el 31 de març al centre Cultural, lloc en el qual romandrà fins al 3 d'abril. Posteriorment es traslladarà al vestíbul del Complex de L'Amistat del 4 al 6 d'abril, i clourà el recorregut del 7 al 12 d'abril en el Centre Mèdic.

Amb aquesta itinerància de l’exposició es pretén atansar l’obra de Mans Unides a un major públic. Des de la Delegació de Mollerussa s’està estudiant la possibilitat d’exposar-la en els centres escolars de la ciutat per tal de conscienciar a la gent més jove de la problemàtica de la dona arreu del món.

L’exposició coincidirà amb el Sopar Solidari programat pel divendres 4 d’abril a les 9 del vespre en la Sala de Ball del Complex L'Amistat. Recordem que el preu del tiquet és de 5 euros pels adults i de 2 euros per la quitxalla. Tota la recaptació es destinarà al finançament dels diferents projectes que porta a terme Mans Unides.

Comentarios