Marc Rovira, premi Capital de la Sardana en Comunicació, exposa a Mollerussa

El fotògraf plasma en imatges tota la bellesa de la dansa tradicional catalana

 

Marc Rovira, premi Capital de la Sardana en Comunicació 2016
photo_camera Marc Rovira, premi Capital de la Sardana en Comunicació 2016

Marc Rovira, premi Capital de la Sardana en ComunicacióAmb el nom La sardana: tradició o esport Marc Rovira ens presenta una col·lecció d’imatges totalment inèdites on plasma l’ànima de la sardana a través de l’òptica de la seva càmera fotogràfica. 

L’exposició, que s’inaugurarà el dijous 8 de setembre a les 8 de la tarda a la Sala d’Exposicions del Museu de Vestits de Paper, restarà oberta fins el pròxim dissabte 17 de setembre. 

Marc Rovira, natural de Vilanova de Bellpuig, ha estat implicat des de ben petit en el moviment sardanista de la seva localitat, ballant i participant de les activitats que s’hi organitzaven. De la seva assistència a nombrosos concursos i actes sardanistes com a responsable de comunicació de la Federació, va sorgir la idea d'immortalitzar-los a través de la fotografia, conscient, com a sardanista i fotògraf, que al món de la dansa catalana li mancaven bons retrats que reflectissin tota la bellesa, l’alegria i el sentiment de la sardana i poder-los mostrar fora del món sardanista.

Marc Rovira, fotògraf de professió, és un dels  col·laboradors habituals del Diari Ara i responsable de comunicació de la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida. La seva tasca com a comunicador, li ha valgut el reconeixement del món sardanista amb el Premi Capital de la Sardana en Comunicació. El premi li serà lliurat en un acte solemne el pròxim 25 de novembre en el teatre l’Amistat de Mollerussa dins dels actes de lliurament dels Premis Capital de la Sardana 2016 que acull la ciutat com a seu de la capitalitat sardanista.

Comentaris