04.07.2022 |
Territoris.cat

Maridatge de taller d'escriptura i tast de vinagres a la Biblioteca de Mollerussa

La dramaturga i professora de la UdL, Núria Casado, oferirà el dia 21 de gener una xerrada, mentre que la degustació anirà a càrrec de la firma mollerussenca Badia Vinagres

Núria Casado Interior
Núria Casado compta en la seva breu carrera com a dramaturga amb diferents premis
Maridatge de taller d'escriptura i tast de vinagres a la Biblioteca de Mollerussa

NÚRIA CASADO-Escriptura teatre texteLa Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa acollirà dijous dia 21 de gener, la xerrada col·loqui El plaer d'escriure teatre, on la dramaturga i professora de la UdL (Universitat de Lleida) Núria Casado parlarà sobre com va descobrir una de les seves vocacions i la seva experiència com a dramaturga.

La sessió s'emmarca dins el projecte Mollerussa, Saó de Ponent, posat en marxa per Teatre de Butxaca

Núria Casado compta en la seva breu carrera com a dramaturga amb tres premis: Premi Les Talúries al millor text teatral (2010), el Premi Lluís Solà i Sala (2014) i el Premi de Teatre Pepe Alba (2014).

Durant la sessió es llegirà un fragment de l'obra de Narcís Comadira L'hort de les oliveres i en acabar es portarà a terme també un tast de vinagres de la centenària firma Badia Vinagres de Mollerussa. La trobada es realitzarà a les 8 del vespre.

L'acte està organitzat per Teatre de Butxaca en el marc del projecte Mollerussa, Saó de Ponent, el qual pretén aglutinar esforços de particulars, administracions i professionals per tal de promocionar la producció cultural lligada a Mollerussa i per extensió al territori de Ponent.

Teatre de Butxaca dins de la celebració del seu 30 aniversari ha engegat aquest projecte de dinamització cultural, on en aquesta primera proposta que es presenta es tractarà d’Escriure/Descriure el territori a través de les arts escèniques mitjançant diferents activitats i actes que tindran lloc durant el curs 2015 - 2016.

Maridatge de taller d'escriptura i tast de vinagres a la Biblioteca de Mollerussa
comentaris