02.12.2021 |

La marxa nòrdica arrenca les activitats del Casal de la Gent Gran de Mollerussa

El Casal Municipal per a la Gent Gran de Mollerussa va iniciar el curs el passat mes d’octubre amb un total de 116 persones inscrites a les activitats, unes activitats que es van haver d’aturar davant la normativa de la Generalitat per a frenar l’evolució de la pandèmia
Usuaris del Casal en el taller de Marxa Nòrdica @AjMollerussa
Usuaris del Casal en el taller de Marxa Nòrdica @AjMollerussa
La marxa nòrdica arrenca les activitats del Casal de la Gent Gran de Mollerussa

El Casal Municipal per a la Gent Gran de Mollerussa reprendrà el pròxim dimarts 6 d'abril les classes presencials de marxa nòrdica i a partir del dia 12 les de ball en línia, les quals es faran a l’exterior i en grups de menys de 6 persones, tal com marca la normativa actual. Per tal de tornar a engegar l’activitat s’han realitzat ajustament per ampliar el número de grups i així donar sortida a la demanda.  En el cas de la marxa nòrdica es faran 4 grups i les classes es desenvoluparan per la Banqueta del Canal mentre que en el de ball en línia, l’espai escollit ha estat la pista poliesportiva exterior del parc municipal.

Els nens i nenes del Centre d'Iniciatives Socioeducatives La BanquetaAixí mateix, també s’està treballant  per poder iniciar al maig el taller de memòria en dos grups diferents i a la terrassa de la Biblioteca Comarcal Jaume Vila. Tanmateix s’està valorant també la possibilitat d’implementar altres activitats físiques com el ioga i la gimnàstica correctiva, de cadira i postural, en altres espais exteriors de la ciutat.

El Casal Municipal per a la Gent Gran de Mollerussa va iniciar el curs el passat mes d’octubre amb un total de 116 persones inscrites a les activitats, unes activitats que es van haver d’aturar davant la normativa de la Generalitat per a frenar l’evolució de la pandèmia. No obstant això, cada dimarts i dijous s’ha anat enviant a través dels grups de WhatsApp creats diferents vídeos elaborats pels monitors i monitores de les activitats. L’objectiu ha estat no aturar l’oferta d’activitat per aquest col·lectiu i mantenir-ne el vincle encara que fos de forma virtual.                        

També amb aquesta voluntat s’han dut a terme diferents xerrades en línia, obertes a tota la ciutadania, sobre temes concrets com han estat la prevenció de l’ictus i com evitar l’insomni, per exemple. Així mateix, també es va dur a terme un taller de memòria el passat febrer i se’n preveu un altre durant el mes d’abril.

La marxa nòrdica arrenca les activitats del Casal de la Gent Gran de Mollerussa
comentaris