El Mercat de Sant Llúcia dóna el tret de sortida al Nadal comercial de Mollerussa

L'Associació de Comerciants, la Cambra de Comerç i l'Ajuntament impulsen accions per dinamitzar la campanya comercial a Mollerussa.

La Cambra de Comerç impulsa el 18è Mercat de Santa Llúcia de Mollerussa.
photo_camera La Cambra de Comerç impulsa el 18è Mercat de Santa Llúcia de Mollerussa.

Amb l'encesa de les llums del passat dijous, i el Mercat de Sant Llúcia d'aquest dissabte, els agents econòmics i comercials de Mollerussa, donen el tret de sortida a la companya comercial de les festes nadalenques.

L'Ajuntament ha incrementat el nombre d'elements de llum en els carrers de la ciutat, en l'avinguda de la Pau i el carrer Joaquima de Vedruna, arribant aquest any a la seixantena, amb la intenció de dinamitzar la campanya comercial, fins al 6 de gener.

Pel que fa a la Cambra de Comerç, com és tradicional, finalitza l'any amb el Mercat de Santa Llúcia, el darrer del calendari, amb una vintena de parades, que es van instal·lar en la plaça de l'Ajuntament, amb una oferta d'articles i complements relacionats amb les festes de Nadal.

Al llarg de tot el dia, un gran nombre de persones van visitar les parades, per preparar els pessebres, la decoració, i al mateix temps fer les primeres compres en l'eix comercial de la ciutat.

La campanya Viu el Nadal amb Mollerussa Comercial, és el nom amb el qual els comerciants de la ciutat volen dinamitzar i fidelitzar als clients. Territoris.cat va explicar les accions que es duran a terme fins al dia 6 de gener.

comentaris