02.10.2022 |
Territoris.cat

Miralcamp es reinventa en la seva Festa Major de 2022

Concerts, balls i molta música, sopars a l’aire lliure, fotomatons personalitzats, gimcanes, focs artificials i molt més conformen la festa més important de la vila

Els diables de Mollerussa en la Festa Major Miralcamp
Els diables a la Festa Major Miralcamp l'any 2019
Miralcamp es reinventa en la seva Festa Major de 2022

Miralcamp projecta una Festa Major d’allò més participativa i completa i anuncia el programa d’actes, que es desenvoluparan del dijous, 25 d’agost al dilluns, 29 d’agost. Per aquesta edició, el consistori anima tots els veïns i veïnes del poble a engalanar els balcons amb senyeres, i convida a la màxima participació amb civisme i bona convivència per poder gaudir millor de la festa i fer-la més gran.

Concerts, balls i molta música, sopars a l’aire lliure, fotomatons personalitzats, gimcanes, focs artificials i molt més conformen una Festa Major completa que es presenta carregada de germanor, celebració i una alegria pròpia dels bons temps que s’inicien després d’haver superat els períodes més crítics.

Miralcamp retorna a la Festa Major en majúscules amb un programa carregat de novetats i propostes diverses, com un nou format de pregó de festes, el retorn als antics espectacles de foc i una oferta d’activitats que busca arribar a totes les edats i gustos

Miralcamp vol recuperar aquest 2022 una Festa Major que sigui un veritable esclat d’alegria, de retrobament, de mirades desemmascarades, de cultura i de música. El poble es tornarà a omplir de gent, de música, de color i de festa en una festa que es farà amb cura, i protegint especialment, les persones més vulnerables, però amb la sensació d’estar gaudint plenament de la festa més important de la vila. 

Enguany, doncs, Miralcamp s’ha reinventat i ofereix un programa amb noves propostes, un nou format de pregó de festes, el retorn als antics espectacles de foc i una oferta d’activitats que busca arribar a totes les edats i gustos a través de la seva Festa Major, un dels grans eixos que uneix a miralcampins i miralcampines com a poble cultural, inclusiu i obert a les entitats i a les persones.

Totes les propostes de la Festa Major

La Festa Major, organitzada per l’Ajuntament de Miralcamp, arrencarà la nit de dijous 25 d'agost (20 h) amb una proposta d’allò més popular com és el Capvespre Activa’t, una trobada multitudinària d’èxit que arriba a la seva novena edició. Organitzada per l’associació cultural de veïns Miralcamp Activa’t, la cita donarà el tret de sortida a les festes d’enguany a base de molta música i ball a la Plaça Bonavista.

El divendres 26 d'agost a la tarda (16 h), es recuperarà una altra proposta d’èxit d’edicions anteriors com és el tobogan urbà gegant de 100 metres, que permetrà als més atrevits descendir a tot drap la costa del carrer Beat Antoni Dalmau, al costat de l’antiga torre de Ràdio Ponent.
A la nit (23 h), el foc farà la seva primera aparició a les festes amb l’Espectacle de Foc Estàtic que tindrà lloc a la Plaça Sant Jaume, a càrrec dels Diables i Tabalers del Grup de Recerca de les Borges Blanques. A mitjanit (de les 00 h a les 02 h), un fotomaton personalitzat permetrà retratar els instants més festius al Complex Esportiu Mestre Jordi Baró Pena, on també hi tindrà lloc el concert de Band the Cool i la sessió del Dj Jose AM (a partir de les 00.30 h).

El dissabte 27, les festes arrencaran amb el III Torneig d’escacs de Festa Major al Pavelló Poliesportiu (10 h) i seguiran amb la Gimcana d’Humor Amarillo a partir dels 14 anys al Camp de Futbol (10.30 h). Per participar-hi, cal inscriure’s a l’Ajuntament per grups de màxim 6 participants i 4 de reserva.
Els més petits podran gaudir de l’espectacle infantil amb Els Atrapasomnis (18 h) al Complex Esportiu Mestre Jordi Baró Pena, mentre que a la mateixa hora la música es farà amb el poble fins a acabar la nit amb una sessió que començarà amb la Fantàstica Orquestra Metropol, que oferirà el seu Gran Concert (18 h) i Ball de tarda (20 h) al Pavelló Poliesportiu, per continuar amb el Concert de Los 80 principales i seguidament de La Pink Machine al Complex Esportiu Mestre Jordi Baró Pena (23 h).

Diumenge 28 d'agost, com és tradició, la Missa de Festa Major iniciarà la jornada (11.30 h) a l’església de Sant Miquel amb acompanyament de Cobla Orquestra Montgrins, i a continuació es farà la Ballada de Sardanes de Festa Major amb la mateixa cobla al Pavelló Poliesportiu (13 h).

Diumenge també hi haurà vermut de Festa Major a càrrec de l’Ajuntament

A la tarda (17 h), el Holi Festival i la Festa de l’escuma ompliran de color i festa el Complex Esportiu Mestre Jordi Baró Pena, i el partit de futbol del C.F. Miralcamp vs. U.E. Cervera posarà el colofó al dia des del Camp de Futbol (19 h).
De cara al vespre, la Cobla Orquestra Montgrins oferirà el Gran Concert (18 h) i el Ball de tarda (20 h) al Pavelló Poliesportiu, i la Serenata posarà el punt musical al diumenge a l’església Sant Miquel (23.30 h).

Durant tot el dilluns (de les 11 h a les 14 h i de les 16 h a les 19 h), últim dia de la Festa Major, el Parc Aquàtic s’instal·larà a les Piscines Municipals per oferir un pla d’allò més refrescant. A la nit, la festa s’acomiadarà amb un sopar de carmanyola (21.30 h) al Camp de Futbol amenitzat amb música ambient i servei de bar, una trobada que s’arrodonirà amb el Castell de focs artificials (22.30 h) amb Pirotècnia Tomàs S.L. per acomiadar l’edició de la Festa Major del 2022 de la manera més esplèndida.
 

Miralcamp es reinventa en la seva Festa Major de 2022
comentaris