20.10.2021 |
Territoris.cat

Miralcamp projecta ampliar la guarderia per acollir infants de quatre mesos

El projecte, encarregat als serveis tècnics del Consell Comarcal, preveu la construcció d’una nova sala destinada a l’atenció dels més petits, un espai que s’habilitarà en la part posterior de la guarderia.

Guarderia Miralcamp en el centre del municipi
Guarderia El Patufet de Miralcamp en el centre del municipi
Miralcamp projecta ampliar la guarderia per acollir infants de quatre mesos

L’Ajuntament de Miralcamp té previst dur a terme les obres d’ampliació de la guarderia municipal El Patufet, aquest any, un projecte que té com a objectiu donar resposta a l’ampliació de matrícula per a infants a partir dels quatre mesos.
Segons ha explicat l’alcalde de Miralcamp Melcior Claramunt, per tal d’oferir un millor servei als pares, el consistori va decidir ampliar l’edat de matrícula d’un any, a quatre mesos, el que obligarà a dur a terme actuacions per millorar l’equipament municipal.

Segons Claramunt el projecte, encarregat als serveis tècnics del Consell Comarcal, preveu la construcció d’una nova sala destinada a l’atenció dels més petits, un espai que s’habilitarà en la part posterior de la guarderia.
El consistori destinarà una partida de 35.905 euros que es finançaran amb una aportació de la Diputació de Lleida.

En l’inici del curs amb aquesta ampliació, quatre famílies del municipi han inscrit als seus fills en la guarderia, el que suposa una capacitat de matrícula de vint-i-vuit alumnes.

La guarderia El Patufet es troba en el carrer paral·lel a l’escola pública Sant Miquel, en el centre del municipi.

Miralcamp projecta ampliar la guarderia per acollir infants de quatre mesos
comentaris