Miralcamp reuneix més de 330 escolars del Pla d'Urgell que interpreten el Petit Príncep

L'activitat Cantem, forma part del progrma de Dinàmica Educativa que impulsen el Consell Comarcal i el Servei Eucatiu del Pla d'Urgell, amb la col·laboraciò de l’Escola Municipal de Música de Mollerussa

 

El Petit Princep Cantata Miralcamp
photo_camera Un conjunt vocal amb 330 cantants acompanyats per L'Orquestra de l'EMMM

Uns 330 alumnes de cicle superior de primària del Pla d’Urgell han participat avui en la vuitena edició de Cantem al Pavelló Poliesportiu de Miralcamp. Han interpretat enguany una cantata, amb música de Ricard Gimeno i text de Jordi Enjuanes, sobre El Petit Príncep, obra d’Antoine de Saint-Exupéry.

El Petit Princep Cantata Miralcamp 1El president del Consell Comarcal, Josep Maria Huguet, la inspectora coordinadora dels centres educatius de la comarca, Maria Dolors Sans, i l’alcalde de Miralcamp, Melcior Claramunt, han estat els encarregats de donar la benvinguda als assistents i s’han mostrat satisfets amb la continuitat d’aquesta activitat. Huguet ha destacat que és una bona ocasió per a que els nens s’apropin a la música i alhora l’apropin al gran nombre de persones que assisteix anualment a aquesta activitat, que enguany han estat unes 800.

La cantata ha estat presentada per l’alumnat de l’escola Sant Miquel de Miralcamp i narrada, amb textos extrets de l’obra de Saint-Exupéry, per escolars del Col·legi El Carme de Mollerussa. La música ha anat a càrrec d’una quarantena de membres de la Jove Orquestra de l’Escola Municipal de Música de Mollerussa, dirigits per Josep Miquel Mindan.

El Petit Princep Cantata Miralcamp 4Aquesta activitat, inclosa en el programa de dinàmica educativa que coordinen el Consell Comarcal i el Servei Educatiu del Pla d'Urgell , s’organitza en el marc del Seminari de Coordinació d’Educació Musical dins el Pla de Formació Zona 2016-2017 i compta amb la col·laboració del professorat de música de les escoles de la comarca. Segons ha explicat la directora del Servei Educatiu, Cèlia Torres, aquesta cantata fomenta l’educació musical als centres de primària i és el pas `inal d’una formació i d’un aprenentatge que s’inicia mesos abans a les aules.

comentaris