27.10.2021 |

Mollerussa celebra Sant Joan amb la Flama del Canigó i un sopar amb espectacle de foc

La rebuda de la flama serà a dos quarts de 9 del vespre i es repartirà entre la quinzena de municipis que ho han sol·licitat
 

sant joan foguera - Toa Heftiba
(unplash)
La Flama del Canigó serà portada un any més pels atletes de l’Associació Atlètica Xafatolls - Foto: Toa Heftiba (Unplash)
Mollerussa celebra Sant Joan amb la Flama del Canigó i un sopar amb espectacle de foc

Arriba Sant Joan i, amb la festa, la revetlla. Així, la plaça de l’Ajuntament de Mollerussa tornarà a acollir el proper 23 de juny, aquest cop a dos quarts de 9 del vespre, l’arribada de la Flama del Canigó, que serà portada pels atletes de l’Associació Atlètica Xafatolls tal i com marca la tradició, tot i que aquest es recollirà al Coll d’Ares per baixar-la fent relleus des de Ponts. Un cop encès el pebeter, que s’instal·larà al mig de la plaça, es repartirà entre la quinzena de municipis i clubs que han respost a la carta de l’Ajuntament confirmant l’interès per recollir-la.  

Per garantir les mesures de prevenció de la Covid-19 s’ha demanat a cada un dels municipis interessats que la recollida es faci en grups reduïts. L’acte s’iniciarà amb la lectura del manifest, tot i que prèviament tindrà lloc la tradicional cantada dels Músics per la Llibertat.

Guerra d’aigua i encesa de la foguera, darrera els pavellons firals

D’altra banda, l’ARF Diables de Mollerussa en col·laboració amb el Jovent de Mollerussa i l’Ajuntament, han organitzat un sopar popular i un espectacle de foc per a celebrar la revetlla en condicions de seguretat en un espai controlat a l’esplanada de darrera els pavellons firals. Les activitats començaran a les 6 de la tarda amb una guerra d’aigua per a la qual es demana a qui hi vulgui participar que porti la seva pistola d’aigua. El sopar està previst per a les 10 de la nit i per a participar-hi cal treure el tiquet al Patet i al Breiko abans del 20 de juny. El preu és de 5 euros i inclou entrepà de llonganissa i un refresc. El punt i final de la revetlla serà a les 12 de la nit amb l’encesa del gran foc de Sant Joan al que precedirà mitja hora abans un espectacle de foc. 
 

Mollerussa celebra Sant Joan amb la Flama del Canigó i un sopar amb espectacle de foc
comentaris