30.11.2021 |
Territoris.cat

Mollerussa clausura el Saló del Llibre després de rebre 14.000 visitants

El Saló del Llibre Infantil i Juvenil va rebre 14.000 visites
El Saló del Llibre Infantil i Juvenil va rebre 14.000 visites
Mollerussa clausura el Saló del Llibre després de rebre 14.000 visitants

El Saló del Llibre Infantil i Juvenil va clausurar aquest diumenge la divuitena edició a Mollerussa després de rebre al voltant de 14.000 visitants, entre ell 3.300 escolars lleidatans i de la resta de Catalunya. Segons els organitzadors les xifres han sigut semblants a les de l'edició anterior, però així i tot, superada la majoria d'edat a la capital del Pla d'Urgell, es plantegen alguns canvis. Els organitzadors preveuen dur a terme enquestes entre els centres que visiten el Saló, per tal de conèixer que és el que esperen trobar en el certamen, segons ha explicat la directora de la Biblioteca Comarcal Jaume Vila, Diana Solé.

Clausura del Saló del Llibre Infantil i Juvenil de MollerussaEn l'edició d'enguany cal destacar la presentació del conte Lo Parrot, el bandoler, escrit per Txell Giné i editat conjuntament pel Casal Popular l'Arreu i l'Ajuntament de Mollerussa i l'exposició monogràfica que el va acompanyar, obra de l'artista mollerussenca, Carme Maria Martín.

L'acte de clausura el va protagonitzar espectacle matinal de música i dibuix en directe a càrrec de l'artista Joma i el músic Marc Egea. Es tracta de les aventures del pirata Cresques, que es pot veure en els meus dibuixos a la revista Cavall Fort, ha detallat Joma, que ara, amb la música del timbal i el flabiol d'Egea, dóna vida al personatge amb la participació dels més petits. Egea ha descrit la seva funció, la de la música, com a fil conductor" de l'espectacle. He d'improvisar depenent del que dibuixi en Joma i també el públic, ha apuntat.

Activitats en el Saló del LLibre Infantil i JuvenilEl Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya ha tingut com a eix temàtic enguany l'aigua i ha reunit més de 5.000 llibres que infants i joves han pogut tocar i remenar fins aquest diumenge. Des de l'organització han destacat la visita de nombrosos professionals d'arreu de Catalunya en cap de setmana, interessats en els productes de les 25 editorials representades en set mostres temàtiques. El certamen es va cloure amb un vermut i una activitat a càrrec del físic Dani Jiménez.

Mollerussa clausura el Saló del Llibre després de rebre 14.000 visitants
comentaris