04.07.2022 |
Territoris.cat

Mollerussa comença l'estudi acústic de Cal Duch per adaptar-lo com a Escola de Música

Analitzen l'aïllament entre l'edifici i els habitatges llindars que puguin resultar afectats

Proves acústiques Escola de Musica interior
Aquest dimecres s'han fet les primeres proves per tal de poder procedir a la redacció de l’estudi d’impacte acústic
Mollerussa comença l'estudi acústic de Cal Duch per adaptar-lo com a Escola de Música

L’Ajuntament de Mollerussa, a través de l’empresa adjudicatària Acústics Ambient SL ha realitzat aquest dimecres les primeres proves per tal de poder procedir a la redacció de l’estudi d’impacte acústic de Cal Duch amb l’objectiu de millorar l’aïllament d’aquest edifici per tal que pugui acollir les activitats formatives pròpies de l’Escola Municipal de Música. Amb aquesta finalitat, tècnics de l’adjudicatària han estat realitzant diferents comprovacions al llarg del matí per analitzar l’aïllament existent entre l’edifici i els habitatges llindars que puguin resultar afectats.

El consistori ha contractat ja l'avantprojecte de reforma amb la redistribució de plantes, l'estimació dels costos i la coordinació de les fases

Cal recordar que el consistori ha contractat també la redacció de l’avantprojecte de reforma de l’edifici de Cal Duch  a Mercè Culleré Solans, SLU, empresa d’arquitectura de Mollerussa, que ja havia realitzat amb anterioritat diferents reformes a l’edifici de Cal Duch. L’avantprojecte ha d’incloure, en aquest cas, la redistribució de plantes, alçats i seccions, l’estimació dels costos de la reforma i la coordinació de les fases.

Mollerussa comença l'estudi acústic de Cal Duch per adaptar-lo com a Escola de Música
comentaris