Mollerussa Comercial dinamitzarà la ciutat els dissabtes amb música i botigues al carrer

L’horari comercial previst de la Shop&Music serà des de les 5 de la tarda a les 9 del vespre, i durant la tarda una vintena de comerços presentaran la nova col·lecció de tardor i hivern amb parades fora de la botiga
Arxiu, activitats Mollerussa Comercial
photo_camera Arxiu, activitats Mollerussa Comercial

Mollerussa Comercial desplega una nova iniciativa destinada a dinamitzar la ciutat i projectar l'oferta dels seus establiments, es tracta de la Festa que han anomenat Shop&Music que tindrà lloc els dissabtes 3 i 10 d'octubre. La iniciativa que compta amb la col·laboració  de l’Ajuntament de Mollerussa i la Cambra de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya.   

Presentació shop&music MollerussaL'associació de comerciants ha buscat la complicitat del col·lectiu musical de la ciutat per tal d'implicar-los en la iniciativa per tal de divulgar també el dinamisme cultural de la capital del Pla d'Urgel. En aquest sentit, formaran part del cartell de la Festa Shop&Music, les bandes locals Sonotone, Bad Rules, The Polar Soft i I-nuits. El programa es completarà amb activitat per als infants amb dos espectacles infantils, sempre amb aforament limitat i mantenint les distàncies de seguretat en prevenció de la COVID-19. 

L'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona ha explicat que es vol dinamitzar la ciutat amb iniciatives que puguin generar un flux de gent i més activitat econòmica per a la ciutat, ja que tot amb mesura i ben controlat, s’ha de poder fer.

L’objectiu és també impulsar la cultura i promocionar a la gent d’aquí i així també veure com es pot encarar tant la campanya de Nadal com la de la primavera vinent

Arxiu, activitats Mollerussa ComercialEn aquest sentit, el president de Mollerussa Comercial, Àlex Català ha dit que en totes les actuacions se senyalitzarà un perímetre i s’aplicaran totes les mesures de distanciament i higiene necessàries per fer prevenció. Així mateix, ha indicat que les localitzacions de les actuacions aniran variant per tal de cobrir el centre de la ciutat amb la qual cosa es generarà activitat a les places de Manuel Bertrand, Major, i del Pla d’Urgell.

No es tracta d’un mercat de rebaixes, ha matisat, sinó que l’objectiu és que es puguin mostrar les novetats de temporada i així dinamitzar les compres

Català ha explicat que l’horari comercial previst serà des de les 5 de la tarda a les 9 del vespre i seran una vintena de comerços els que presentaran la nova col·lecció de tardor i hivern amb parades fora de la botiga.

comentaris