Mollerussa Comercial trasllada amb èxit JuliolFest a les places del centre

JuliolFest, nova vesprada comercial al centre urbà de Mollerussa 1
photo_camera JuliolFest, nova vesprada comercial al centre urbà de Mollerussa

La iniciativa estiuenca de l'Associació de Comerciants de MollerussaJuliolFest continua el seu periple itinerant dels darrers cinc anys. La iniciativa va néixer en l'avinguda del Canal, amb la voluntat de dinamitzar i compartir el dinamisme comercial amb la zona alta de la capital del Pla d'Urgell. Tres edicions més tard, es va voler dotar de més volum i rellevància a la iniciativa i es va traslladar al Parc Municipal en un format de cap de setmana.

JuliolFest, nova vesprada comercial al centre urbà de Mollerussa 3Amb la remodelació del centre de la ciutat, Mollerussa Comercial i l'Ajuntament, van considerar que seria bona idea traslladar la vesprada comercial a les noves places. El passat divendres es va estrenar la cinquena edició del JuliolFest en la zona de les places Manuel Bertrand, Major, Ajuntament, Pla d'Urgell, i Vilaclosa, així com la zona del carrer Arbeca.

La plaça Manuel Bertrand de Mollerussa escenari del JuliolFestLa nova ubicació de la festa, es va aprofitar per incorporar-hi el Mercat de Rebaixes d'Estiu, que tradicionalment es duia a terme un diumenge al matí. Des de la delegació de la Cambra de Comerç, es va creure que es podria aprofitar l'entorn estiuenc del centre per fer un mercat nocturn, aprofitant la fresca i l'atractiu de les terrasses dels locals de restauració.

JuliolFest, nova vesprada comercial al centre urbà de Mollerussa 4El nou format de JuliolFest, es va desplegar de les set de la tarda a les dotze de la nit, combinat amb una quarantena de parades i establiments oberts, i a partir de la mitjanit, va començar la part musical i de lleure. L'escenari instal·lat a la plaça de l'Ajuntament va acollir el concert de la banda tribut als Beatles, d'Abbey Road, que van compartir el repertori amb les parades de productors de cervesa artesana, que es van instal·lar en la part baixa de la plaça de l'Ajuntament.

comentaris