17.01.2022 |
Territoris.cat

Mollerussa disposara d'un nou equipament esportiu a partir del mes d'abril

El nou equipament esportiu l'utilitzaran els alumnes de l'escola Ignasi Peraire en els horaris escolars, i estarà a disposició del municipi la resta de l'horari

Finca en la que es construirà el nou equipament esportiu
Finca en la que es construirà el nou equipament esportiu
Mollerussa disposara d'un nou equipament esportiu a partir del mes d'abril

Mollerussa disposarà d'un nou equipament esportiu a partir del mes d'abril, donat que l'Ajuntament ha adjudicat les obres d'un nou pavelló esportiu que es construirà en una finca adjacent a l'escola Ignasi Peraire i el Cruyff Court. Un equipament que utilitzaran com a gimnàs els alumnes de l'escola mollerussenca, en els horaris escolars.

L'Ajuntament de Mollerussa va demanar la construcció d'aquest equipament al Departament d'Ensenyament, donat que l'escola Ignasi Peraire no disposava de gimnàs, però el Govern tenia estipulades unes dimensions no superiors als 200 metres quadrats per aquest tipus d'equipaments. Per la seva banda l'Ajuntament de Mollerussa demanava que l'equipament pogués tenir unes dimensions superiors als 600 metres quadrats, amb l'objectiu de poder-lo destinar a altres activitats esportives del municipi.

Finca en la que es construirà el nou equipament esportiuSegons l'alcalde de Mollerussa Marc Solsona, l'Ajuntament va valorar la necessitat del centre educatiu i al mateix temps la demanda creixent d'espais per entrenaments i activitat esportiva de les entitats i ciutadans, per la qual cosa van decidir afrontar la inversió i desestimar el projecte d'Ensenyament. Solsona va afegir que amb aquest equipament l'escola Ignasi Peraire disposarà d'un espai per la pràctica esportiva i el municipi d'un nou pavelló amb dimensions per la pràctica de bàsquet o altres esports indor.

El consistori ha adjudicat les obres per un import de 189.134 euros, i està previst que comencin aquest mateix mes per tal que estiguin enllestides al mes d'abril. L'equipament, que tindrà unes dimensions de 32 x 20 metres es construirà en una finca que es troba entre el centre escolar i la pista de futbol 7, reservant una parcel·la entre el nou pavelló i la pista del Cruyff Court. En aquest espai està previst ubicar-hi en un futurs vestidors, serveis i  un magatzem, per tal que els puguin utilitzar els usuaris d'ambdós equipaments.

L'edifici es construirà amb plaques de formigó prefabricat a la part inferior, mentre que a la superior s'ubicaran finestres per permetre l'accés de llum natural a l'interior.

Mollerussa disposara d'un nou equipament esportiu a partir del mes d'abril
comentaris