28.01.2022 |

Mollerussa enceta les activitats de Nadal per al col·lectiu de la gent gran

L’Ajuntament impulsa de nou la campanya Per Nadal, un plat com cal amb l’objectiu d’oferir a la gent gran que viu sola la possibilitat de gaudir d’un dinar de festa els dies assenyalats de Nadal, Cap d’Any i Reis
Taller de decoració safates de Nadal@AjMollerussa
Taller de decoració safates de [email protected]
Mollerussa enceta les activitats de Nadal per al col·lectiu de la gent gran

El casal municipal per a la Gent Gran de Mollerussa s’anticipa a Nadal amb un seguit d’activitats que ja van començar la setmana passada amb un taller per aprendre a confeccionar safates decorades d’embotits i formatges a càrrec de Yolanda Porté, de Xarcuteria Porté, que va omplir les places disponibles.

Les activitats previstes per aquest mes de desembre inclouen una exposició de quadres de punt de creu realitzats per Aurèlia Bonet, que es podrà visitar a partir durant tot el mes i un taller de cuina per elaborar canapès que tindrà lloc el dia 15 a les 5 de la tarda. Per últim, el divendres dia 17 se celebrarà la Festa Prenadal, on es podrà veure una exhibició de tango, vals, chachacha i rock and roll a càrrec dels actuals campions d’Espanya de ball esportiu i balls de saló de competició, Marc Bonilla i Ainoa Culebras.

Les activitats tenen un aforament limitat i es pot reservar plaça presencialment al Casal o trucant al telèfon 973 71 23 76 i al 696 967 677

Nova edició de la campanya 'Per Nadal, un àpat com cal'

L’Ajuntament de Mollerussa impulsa de nou la campanya “Per Nadal, un plat com cal” amb l’objectiu d’oferir a la gent gran que viu sola la possibilitat de gaudir d’un dinar de festa amb el parament adequat els dies assenyalats de Nadal, Cap d’Any i Reis i fer-ho en companyia, si així ho desitgen.

Ho fa a través del programa “No et quedis a casa” que promou la regidoria d’Acció Social i Ciutadania, que ja fa dos anys que ofereix aquest servei després de detectar que podria tenir una bona acollida. Les persones interessades a participar de la iniciativa cal que truquin al telèfon 676 289 571 i allà se’ls informarà de les opcions de menú que tenen i dels seus preus que poden anar des dels 15,5 als 28 euros en funció de la tria que facin entre els tres plats de primer, els tres de segon i les tres postres que s’ofereixen.

El servei, que durà a terme una empresa de càtering local, es farà a domicili dels interessats inscrits gràcies a la col·laboració del voluntariat de Creu Roja el Pla d'Urgell.

Mollerussa enceta les activitats de Nadal per al col·lectiu de la gent gran
comentaris