05.10.2022 |

Mollerussa ho té tot a punt per rebre el Rei Carnestoltes

L’arribada del Rei carnestoltes i sessió de discjòquei, principals novetats d’enguany

En l'edició passada hi va haver una gran afluència de públic
En l'edició passada hi va haver una gran afluència de públic
Mollerussa ho té tot a punt per rebre el Rei Carnestoltes

El pròxim dissabte 10 de febrer la capital del Pla d’Urgell celebrarà una nova edició de Carnaval. Aquesta, s’iniciarà amb la ja tradicional Rua de comparses que recorrerà el centre de la ciutat. Aquells que ho desitgin poden participar en el concurs, amb prèvia inscripció, on hi haurà un jurat format per representants de cadascuna de les comparses que deliberarà i decidirà els guanyadors. Els guardons, que es repartiran durant el sopar, s’agrupen en 3 categories: originalitat; elaboració i animació. En cada categoria s’entregaran 2 premis, al 1r més original, dotat amb 150 euros i al 2n més original, dotat amb 50 euros. Aquest any destaca la presència de la colla dels “50 i +” que portaran a la ciutat al Rei Carnestoltes, qui serà l’encarregat de repartir els premis del concurs.

Presentació del Carnestioltes 2018Un cop finalitzada la rua es donarà pas a l’actuació del grup Gil&Rataplamgrup i es lliurarà coca i xocolata als assistents, tiquet a 50 cèntims i per a les comparses es repartirà al cap de colla.

A les 21.30 hores el pavelló acollirà el sopar amb una típica cassola de tros a un preu de 13 euros, 10 per les carrosses, amb prèvia inscripció i seguidament es començarà el ball amb l’actuació del grup musical Hey Pachucos. Tot seguit, i com a novetat d’enguany hi haurà sessió de discjòquei per tal d’allargar la festa.

Mollerussa ho té tot a punt per rebre el Rei Carnestoltes
comentaris