24.10.2021 |
Territoris.cat

Mollerussa inicia la renovació de l'arbrat del Passeig de la Sardana

El projecte, que du a terme la Brigada Municipal, compta amb un pressupost de més de 15 mil euros de fons propis i s’espera que les obres puguin estar enllestides en quinze dies

Passeig La sardana Interior
Passeig de la Sardana a Mollerussa
Mollerussa inicia la renovació de l'arbrat del Passeig de la Sardana

L'Ajuntament de Mollerussa ha iniciat la renovació de l'arbrat del passeig de la Sardana, una actuació que es deu al grau de deteriorament i envelliment dels actuals arbres, a banda del fet que les arrels havien aixecat bona part de la vorera, amb la consegüent molèstia per als veïns i ciutadans que utilitzen la zona per a passejar.

La primera de les actuacions ha consistit a tallar els actuals arbres, que se substituiran per uns de nous, i es continuarà amb la substitució de les actuals plaques de formigó i s’hi posarà “saorra”. A més a més, a tota la línia d’arbres, de cada banda s’hi posarà terra tou. Les dues accions es fan perquè va molt millor pel creixement i el manteniment dels arbres i d’aquesta manera el passeig també guanyarà en estètica i serà més agradable visualment.

El projecte, que du a terme la Brigada Municipal, compta amb un pressupost de més de 15 mil euros de fons propis i s’espera que les obres puguin estar enllestides en quinze dies.

En total es plantaran 56 unitats de l’espècie lledoner – celtis australis que és una espècie que no requereix tractaments especials i a més estalvia molta aigua de reg.

Mollerussa inicia la renovació de l'arbrat del Passeig de la Sardana
comentaris