27.11.2022 |
Territoris.cat

Mollerussa obre el període de preinscripcions per a les escoles bressol, amb 140 places

L'Ajuntament manté les quotes d'enguany, que van dels 70 als 153 euros, en funció del nivell de renda

Mollerussa inscripcions a les escoles bressol interior
La ciutat compta amb tres escoles municipals: El Niu, La Quitxalla i el Para-Sol
Mollerussa obre el període de preinscripcions per a les escoles bressol, amb 140 places

L’Ajuntament de Mollerussa ha obert ja el període de preinscripció per a les escoles bressol municipals, El Niu, La Quitxalla i el Para-Sol, que s’allargarà fins al pròxim dia 12. En total, s’ofereixen 140 places vacants per al pròxim curs, en el qual es mantenen les mateixes quotes d’enguany, que van des dels 70 euros fins als 153, en funció del nivell de renda.

El procés de preinscripció es fa a l’Oficina Municipal d’Escolarització ubicada al tercer pis del consistori. Totes les famílies interessades poden presentar la seva sol·licitud en horari d’oficina. La llista provisional amb el barem es donarà a conèixer el dia 22 de maig mentre que la llista d’admesos es coneixerà el 2 de juny i les matrícules es podran fer efectives del 6 al 9 de juny.

Període de preinscripció a l’Escola Municipal de Música fins al dia 17

D’altra banda, els alumnes interessats a cursar alguns dels estudis que ofereix l’Escola Municipal de Música tenen de temps fins al pròxim ​dia 17 per formalitzar la seva preinscripció. Per als nous alumnes, els tràmits es poden fer en línia a través d’una aplicació que es pot trobar al web www.emmm.mollerussa.cat o també de manera presencial a la secretaria de l’escola de 5 a 8 de la tarda. Pel que fa als programes concrets d’Aula Oberta i Aula Musical, les preinscripcions també s’han de fer presencialment a l'igual que en el cas dels alumnes que actualment estiguin cursant estudis a l’escola i vulguin fer reserva de plaça per al curs vinent.

Cal recordar que l’Escola Municipal de Música de Mollerussa ofereix 10 programes d’ensenyament específics així com formació en 17 instruments diferents.

Mollerussa obre el període de preinscripcions per a les escoles bressol, amb 140 places
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement