Mollerussa obre la pista d'atletisme de La Serra a l'ús particular

L'Ajuntament compra un sistema de control d’accés a la instal·lació que permetrà als interessats utilitzar-la en adquirir alguns dels abonaments

Visita de Gerard Figueras a la pista d'atletisme de La Serra amv els Xafatolls
photo_camera Imatge d'arxiu de la pista d'atletisme de La Serra amb els Xafatolls

L'Ajuntament de Mollerussa portarà al Ple municipal d'aquest dijous l'adquisició d’un sistema de control d’accés a la pista d’atletisme, amb un preu de 15.000 euros.

Per accedir-hi, els usuaris hauran de comprar també una polsera xip

Segons han informat fonts municipals, l’ordre del dia de la sessió inclourà la modificació de l’ordenança fiscal de la taxa en instal·lacions esportives a través de la qual es fixen els preus per a l’ús individual d’aquesta pista, que va entrar en funcionament el passat setembre. En aquest sentit, es fixen diferents tipus d’abonament mensual (10,5 euros), trimestral (30 euros)  o anual (105 euros), entre altres tarifes, i també l’obligatorietat d’accedir-hi a través de l’adquisició d’una polsera amb xip com la que també s’utilitza per accedir a les piscines municipals.

Els clubs locals Xafatolls i Esbufecs queden exclosos dels preus 

L'alcalde, Marc Solsona, ha explicat aquest dimarts que d’aquests preus en queden excloses els dos clubs  locals que promouen l’atletisme com són els Xafatolls i els Esbufecs.

comentaris