02.04.2020 |
Territoris.cat

Mollerussa ofereix als usuaris de la biblioteca participar d’un Club de Lectura virtual

És un dels 20 serveis culturals d’aquestes característiques que participen d’aquest projecte impulsat per la Generalitat i la Filmoteca de Catalunya

Avaluaran la possibilitat d’incloure material audiovisual a la plataforma digital eBiblio.cat
Avaluaran la possibilitat d’incloure material audiovisual a la plataforma digital eBiblio.cat
Mollerussa ofereix als usuaris de la biblioteca participar d’un Club de Lectura virtual

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa és una de les 20 escollides a tota Catalunya per participar d’un Club de Lectura virtual al voltant de 10 llargmetratges internacionals recents recomanats per la Filmoteca de Catalunya. Aquesta primera edició del Biblioclub Filmoteca, impulsada pel Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya com a projecte pilot per avaluar la possibilitat d’incloure material audiovisual a la plataforma digital eBiblio.cat, beneficiarà a partir d’aquest mes a 25 usuaris de l’equipament mollerussenc que vulguin participar del projecte. Val a dir que Mollerussa i Tremp són les úniques ciutats de la demarcació de Lleida que formen part d’aquest projecte pilot.

Mollerussa i Tremp són les úniques ciutats de Lleida que formen part d’aquest projecte pilot

El Biblioclub proposarà a tots els inscrits una pel·lícula cada mes, que es podrà veure en versió original subtitulada en català i al voltant de la qual s’obrirà un debat virtual amb material complementari i continguts específics que proporcionarà la Filmoteca a través de la plataforma. La primera de les pel·lícules proposades és La grande bellezza (2013), de Paolo Sorrentino, que s’haurà de visionar durant aquest mes de novembre. La seguiran els 9 mesos següents: Mud, Petit Indi, Les neiges del Kilimanjaro, Tokyio kazoku. Le gamin au vélo, Master of the Universe, Un château en Italie, La Vénus à la fourrure i Cesare deve moriré.

Comentarios