22.05.2022 |
Territoris.cat

Mollerussa organitza ‘Les quatre llunes’ amb una vintena d’activitats per amenitzar les nits d’estiu

La 5a edició de Mollerussa Open Night, l'1 de juliol, o la 26a Caminada a la llum de la lluna, el dia 15, són algunes de les propostes

Open Night 2015
Imatge d'arxiu de l'Open Night 2015
Mollerussa organitza ‘Les quatre llunes’ amb una vintena d’activitats per amenitzar les nits d’estiu

L’Ajuntament de Mollerussa organitza de nou el cicle d’activitats Les quatre llunes amb l’objectiu d’amenitzar les nits d’estiu, segons ha explicat aquest dimarts l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat del regidor de Cultura, Joan Ramon Domingo. Solsona ha destacat la implicació d’una desena d’entitats de la ciutat en l’organització del cicle que enguany presenta 20 propostes tant de cultura com d’esports o de lleure, entre les quals hi haurà com a novetat dues sessions de cinema a la fresca que es faran al parc municipal en diumenge a la nit. La comèdia Déu meu, però què t’hem fet?, pel dia 10, i Els Minions, el dia 31, seran les propostes.

Com a novetat el programa inclou dues sessions de cinema a la fresca al parc municipal els dies 10 i 31  de juliol

El programa d’activitat comença però el 30 de juny amb música i poesia al jardí de la Casa Canal de la mà de Teatre de Butxaca i el projecte Saó de Ponent i finalitzarà el 6 d’agost amb el Mercat de Rebaixes d’Estiu, que organitza anualment Mollerussa Comercial, entitat que també promourà la 5a edició de Mollerussa Open Night la nit de divendres 1 i la matinada de dissabte 2 i el Mercat d’Estiu i Mostra de Cervesa Artesana, dijous 14.Mercat d'Estiu (26)

Entre les propostes esportives, hi haurà la 26a edició de la Caminada a la llum de la lluna divendres dia 15, el Mollerussa Running-Open Night de divendres dia 1 i la segona edició del Mollerussa Night 3x3 de bàsquet al carrer, que es farà dissabte dia 2.

Teatre de Butxaca, amb el projecte Saló de Ponent, obrirà el calendari el dia 30 de juny amb música i poesia al jardí de la Casa Canal

Les ballades de sardanes, dijous 7 i 21 de juliol i dijous 4 d’agost; el concert de cobla de la Bellpuig Cobla el divendres 29, i els concerts de l’Orfeó Renaixença i la Coral Vallfogonina, divendres 8 de juliol, i del Ressò de l’Albada, divendres 22 de juliol, seran també cites del programa. 

De la mà de l’associació A2Mic també hi haurà com a propostes dos concerts de Música a l’Ombra. El primer serà el dissabte 9 de juliol amb Su&Si Acoustic covers i el segon serà el dissabte 23 amb el concert de piano i oboè, a càrrec de Laura Aranda i Esther Bosch. A2Mic també tornarà a organitzar una altra edició d’Imatges al Mur en col·laboració amb el Centre d’Expressió Artística Solaç. Seran els dijous 14 i 28 de juliol a la pista de bitlles.

Totes les activitats seran de nou gratuïtes excepte la programada per diumenge 17 de juliol al Teatre L’Amistat on tindrà lloc el concert-espectacle La Dàmaris en concert per gaudir en família. El preu de l’entrada serà de 15 euros per adults i 12 pels infants

Mollerussa organitza ‘Les quatre llunes’ amb una vintena d’activitats per amenitzar les nits d’estiu
comentaris