04.12.2022 |
Territoris.cat

Millorarà la qualitat dels certàmens firals alhora que permetrà acollir-hi esdeveniments esportius

Autotardor Inauguració (21)
Els certàmens firals no es veuran afectats per aquesta actuació
Millorarà la qualitat dels certàmens firals alhora que permetrà acollir-hi esdeveniments esportius

L’Ajuntament ha tancat ja la licitació de les obres de col·locació d’un nou paviment al pavelló del 125è Aniversari, equipament annex al Pavelló Firal que compta amb 1.921 metres quadrats i que acull diferents certàmens al llarg de l’any. La proposta presentada per Edifisa Enter SL ha estat la escollida entre les quatre que es van presentar al concurs. Segons ha explicat l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, la previsió és que els treballs estiguin enllestits abans del darrer cap de setmana d’octubre, de manera que la fira Autotardor es pugui celebrar amb total normalitat.Marc Solsona roda de premsa

L’objectiu de la reforma és que, a banda de millorar la qualitat del servei dels esdeveniments firals, també permeti dotar l’equipament per a usos esportius com la pràctica del patinatge i també de l’hoquei patins. D’aquesta manera, es dóna sortida a la demanda de més hores de pista per part d’aquests clubs.

El pressupost de l’actuació és de 178.475 euros i entre les millores presentades al projecte inicial hi ha la col·locació d’una estructura amb carril a cada fons de la pista per a una xarxa de polipropilè, la instal·lació de dues porteries d’hoquei patins amb xarxa i la realització del marcatge de jocs.

L’alcalde ha explicat que l’actuació requereix, primer que tot, anivellar el paviment existent abans de col·locar el nou terratzo, que reunirà unes característiques de resistència específiques per a l’ús que es destinarà. Pel que fa a l’equipament, el projecte inclou també la modificació de la porta metàl·lica de l’entrada lateral del pavelló, que es retallarà 30 centímetres.

Millorarà la qualitat dels certàmens firals alhora que permetrà acollir-hi esdeveniments esportius
comentaris