19.09.2021 |
Territoris.cat

Mollerussa preveu dotar el centre urbà de 142 places de pàrquing noves

Mollerussa Xerrda alcalde 1 interiro
L'alcalde va fer la xerrada anual divendres a L'Amistat davant d'unes 200 persones
Mollerussa preveu dotar el centre urbà de 142 places de pàrquing noves

L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ha anunciat que l’Ajuntament treballa per ultimar acords que permetin dotar el centre urbà de 142 places d’aparcament noves que puguin compensar la pèrdua de les 35 que hi ha actualment a la plaça de Manuel Bertrand i que se suprimiran quan es faci la reforma d’aquest indret per convertir-lo en zona d’ús exclusiu per a vianants, tal com preveuen les actuacions del Pla de Barris.

Les primeres obres del Pla de Barris començaran aquesta tardor

Solsona va parlar d'aquest projecte en el transcurs de la xerrada anual Mollerussa, avui que va oferir divendres passat al vespre al Teatre L’Amistat davant d’unes 200 persones i en la qual va comunicar també que les primeres obres d’aquest Pla de Barris, les que afecten els carrers Ciutat de Lleida, Onze de Setembre, Santa Cristina i Estrella, començaran aquesta tardor, ja que el període de licitació ja ha finalitat amb la presentació de 4 ofertes per cada un dels dos lots en què es divideixen i s’està pendent de poder fer les adjudicacions durant aquest mes.

A l'ampliació de l'aparcament actual del carrer Ferrer i Busquets, l'Ajuntament vol habilitar per a pàrquing un solar al carrer Crist Rei i un altre a Domènec Cardenal

Pel que fa al tema dels aparcaments, Solsona va explicar que ja s’ha tancat amb els propietaris dels solars, d’una banda, l’ampliació de l’aparcament del carrer de Ferrer i Busquets, cantonada amb el carrer de Francesc Macià, per tal que pugui oferir un total de 37 places, i, d’una altra banda, la possibilitat d’oferir 38 places en un solar que hi ha ubicat al carrer de Crist Rei. Així mateix, el primer edil també va indicar que hi ha un principi d’acord amb el propietari d’un solar que hi ha al darrer d’on hi havia hagut el Banc Banesto a la plaça de Manuel Bertrand i que té sortida a la travessera de Domènec Cardenal. Aquesta operació permetria habilitar 67 noves places. També va explicar que s’està treballant en tres projectes més que, quan es concretin, permetrien quadruplicar les places existents.

Mollerussa preveu dotar el centre urbà de 142 places de pàrquing noves
comentaris