22.01.2021 |
Territoris.cat

Mollerussa projecta dos nous polígons industrials

El conseller Damià Calvet visita les obres de Mollerussa
El conseller Damià Calvet visita les obres de Mollerussa
Mollerussa projecta dos nous polígons industrials

Mollerussa, estudia la possibilitat de desplegar dos nous polígons industrials al terme municipal amb l'objectiu d'atreure noves inversions pel municipi, Segons ha explicat aquest dijous el conseller de Territori i Sostenibilitat Damià Calvet en el decurs de la visita que ha fet a la capital del Pla d'Urgell.

El conseller Damià Calvet visita les obres de MollerussaCalvet ha explicat que la necessitat de sol industrial sorgeix del mateix sector industrial, i de la necessitat de captar activitat de noves empreses per la ciutat, per aquest motiu s'ha fet una primera prospecció de terrenys on es podrien ubicar el sol industrial.

Calvet ha arrencat la visita a les set del matí acompanyant a l'alcalde i candidat de JxCAT a les eleccions locals Marc Solsona, en la seva caminada de campanya per la banqueta del canal, i després d'un esmorzar ha recorregut les diferents obres que el Govern Català a dut a terme a Mollerussa durant aquest mandat.

El conseller Damià Calvet visita les obres de Mollerussa 2Calvet ha explicat que en l'estació d'autobusos es preveu poder incorporar nous sistemes informatius, i també s'estudiarà un espai per poder instal·lar plaques solars per alimentar carregadors de vehicles elèctrics. El responsable de Territori també s'ha referit a la necessitat de millorar els passos a nivell de la via del tren, per pal de dinamitzar la mobilitat al centre de la ciutat. I ha destacat la urgència de poder desencallar el projecte de la rotonda de la carretera de Torregrossa, en l'accés al campus educatiu, un projecte que segons Calvet va quedar paralitzat amb l'aplicació del 155, i es troba a l'espera de partida pressupostària.

Mollerussa projecta dos nous polígons industrials
comentaris