24.09.2022 |

Mollerussa recupera la gala del Concurs de Vestits de Paper, que presentarà la periodista Ruth Jiménez

El concurs reparteix 13.000 euros en metàl·lic que s’atorguen als tres primers vestits premiats de cada categoria com són Moda Actual, Fantasia i Època
Concurs de Vestits de Paper de Mollerussa ©Territoriscat
El concurs de Vestits de Paper de Mollerussa en edicions anteriors.
Mollerussa recupera la gala del Concurs de Vestits de Paper, que presentarà la periodista Ruth Jiménez

Torna el Concurs de Vestits de Paper de Mollerussa. El concurs de moda més multitudinari i internacional del Pla d'Urgell torna amb el format presencial i l'aforament complet després d'un any d'interrupció per l'emergència sanitària de la Covid-19. La  periodista  Ruth  Jiménez serà l’encarregada de conduir el pròxim 18 de desembre la gala del Concurs de Vestits de Paper de Mollerussa al Teatre L’Amistat.

Les entrades ja són a la venda i es poden adquirir per 25 euros (primer pis) i 15 euros (segon pis)

El concurs, que repartirà 13.000 euros en premis, arriba amb novetats i sorpreses que s'aniran desvetllant en les properes setmanes, com un espectacle de música swing que tindrà lloc en el marc de la gala de la mà d'Apocadixie Cotton Pickers i una parella de ballarins, o l'exposició urbana en vitrines il·luminades d'alguns dels més cèlebres vestits de paper, que ja van exposar-se l'any passat en aquest format davant la impossibilitat de celebrar-se la gala i que enguany ha decidit mantenir-se.

L'aforament del públic, segons indica l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, es mantindrà al cent per cent amb 550 localitats, mentre que la zona dels bastidors es reacondicionarà seguint les normatives per tal d'oferir espais segurs per als participants de la gala.

Presentació Concurs de Vestits de Paper 2021També com a  novetat,  les  entrades,  que  sempre  s’havien  venut  únicament  a  taquilla  donat  que  el  pati de butaques del teatre es transforma  per  acollir  la  gala,  són a la venda també al web del Teatre L’Amistat. No obstant això, també es podran adquirir  a  taquilla  els  dimecres,  dijous  i  divendres  de  6  a  8  de  la  tarda. 

13.000 euros en premis en metàl·lic per als millors vestits en Moda Actual, Fantasia i Època

El concurs reparteix 13.000 euros en metàl·lic que s’atorguen als tres primers vestits premiats de cada categoria com són Moda Actual, Fantasia i Època. Els guardons es complementen amb premis especials que tenen com a objectiu fomentar la participació i destacar característiques específiques de les peces presentades. El premi Emergent’s, dotat amb 600 euros, nascut per premiar la creativitat dels participants menors de 30 anys, premi impulsat per l’Ajuntament de Mollerussa amb el suport d’agulles Folch.

Un altre premi especial, és el que s’atorga l’Escola Museo Origami Zaragoza i que està dotat amb 1.000 euros. Es tracta d’un reconeixement per al millor aprofitament de les qualitats del paper.

També es premia la trajectòria d’alguna persona dins el concurs amb el Didal d’Or, fet per Àlex Joier. L’Agulla d’Or, concedit per la Lluna de Drap, s’atorga al millor treball artesà d’agulla. I la millor model de la gala rep una entrada a una desfilada de la Mercedes-Benz Fashion Week de Madrid, que atorga la revista Pasarela de Asfalto.

Mollerussa recupera la gala del Concurs de Vestits de Paper, que presentarà la periodista Ruth Jiménez
comentaris