Acte de record a les víctimes de la COVID-19 a Mollerussa, i homenatge als col·lectius que la van combatre

L'homenatge es va dur a terme en la plaça de l'Ajuntament, on es va substituir una de les rajoles per una placa amb una inscripció, i sota la qual es va colgar un pergamí en el qual s'ha escrit un relat sobre com ha viscut Mollerussa la pandèmia
Coloquen la placa, que tapa el pergamí @AjMollerussa
photo_camera Coloquen la placa, que tapa el pergamí @AjMollerussa

Mercè Bellera i Joana Gassó, del CAP de Mollerussa, i Raul Silvestre, tècnic d’Emergències Sanitàries d’EGARA, mentre que en l’àmbit social han participat Josep Maria Roure, president de Creu Roja; Pau Flix, president de Protecció Civil; Soufian Zahouri, membre de SOM Mollerussa, i Poldo Segarra que va perdre a la seva mare, van ser els protagonistes de l'acte d'homentge que es va celebrar aquest dijous a Mollerussa. El consistori ha volgut reunir a mollerussencs i mollerussenques al voltant del record de les 23 persones que han perdut la vida, conseqüència de la pandèmia, així com retre homenatge als professionals i col·lectius que han estat a primera línia per combatre la COVID-19. 

Poldo Segarra va perdre la seva mare, consequència de la COVID-19 @AjMollerussaL'homenatge es va dur a terme en la plaça de l'Ajuntament, on es va substituir una de les rajoles per una placa amb una inscripció, i sota la qual es va colgar un pergamí en el qual s'ha escrit un relat sobre com ha viscut Mollerussa la pandèmia. Així mateix, també s’ha estrenat una instal·lació d’acer en la que es pot llegir, Fem de la solidaritat un valor per avançar i créixer com a ciutat, sobre un dels escalons de la plaça. L'acte va estar amenitzat per les interpretacions de la violoncel·lista Ònia Tomàs.  

L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ha destacat que des de la prudència perquè això no s’ha acabat, estic orgullós de compartir humanitat i solidaritat amb tota la ciutadania.

Mollerussa és una ciutat amb ànima i cal posar-ho en valor

En l'acte hi han participat una vintena d'entitats i col·lectius que han dipositat 23 clavells blancs, i gerberes de diferents colors en el lloc en el qual s'ha col·locat l'escriptura d'acer.  

comentaris