04.12.2022 |

Mor un home en una baralla multitudinària a Mollerussa

Fons de la policia local han explicat, que va ser la mateixa víctima, encara conscient, qui els va posar al corrent, del que va succeir i quines eren les persones que el van atacar
Imatge passeig Del Compositor Beethoven Mollerussa ©Territoriscat
Imatge passeig Del Compositor Beethoven Mollerussa ©Territoriscat
Mor un home en una baralla multitudinària a Mollerussa

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes relacionats amb la mort a punyalades d'almenys un home en una baralla tumultuària que ha tingut lloc aquest dimecres cap a les nou de la nit en un bar de Mollerussa, situat al passeig Del Compositor Beethoven. Fons de la policia local han explicat, que va ser la mateixa víctima, encara conscient, qui els va posar al corrent, del que va succeir i quines eren les persones que el van atacar.

Els cossos de seguretat van detenir A. R. C. de 62 anys i J. R. R. de 36 anys, que són pare i fill, acusats d'homicidi dolós i lesions, ja que també haurien apunyalat almenys una altra persona. Els Mossos investiguen les causes de l'agressió.

Antecedents dels fets

Segons ha pogut saber Territoris.cat es podria tractar d'un 'revenja' entre dues famílies gitanes, que aquests dijous havien de participar en un judici per una anterior baralla al mes de juny, que va ocasionar la detenció de tres membres de la família dels agressors, un dels quals va ingressar en presó.

En aquella ocasió, 2 dones i 1 home, van entrar a casa de la família que residia al Palau d'Anglesola, acusant el fill de maltractaments contra la seva filla i ex-xicota del noi. Els agressors, que anaven armats amb pals, van causar desperfectes a l'habitatge i lesions lleus a algunes persones que eren a dins. Els Mossos d'Esquadra van detenir 2 dones i 3 homes entre 21 i 46 anys; i 3 persones més per amenaces i entrada en domicili aliè i d'un altre detingut per maltractament, els Mossos van detenir un cinquè home per causar greu risc contra la circulació.

Tres dels detinguts van quedar en llibertat amb càrrecs després de declarar a comissaria. Els altres dos, un home de 46 anys i el jove de 21 van passar a disposició judicial a Lleida. Els Mossos també van detenir el jove de Mollerussa, de 21 anys, per un delicte de maltractament en l'àmbit de la llar.  

Mor un home en una baralla multitudinària a Mollerussa
comentaris