Mostra gastronòmica multicultural a Linyola el dissabte 3 d'agost

 

La plaça Planell va acollir la mostra d'artesania i productes derivats de la camamilla
photo_camera La plaça Planell acull un gran nombre d'activitats que s'organitzen a Linyola

L'Ajuntament de Linyola ha convocat aquest dissabte a les diferents comunitats que resideixen en el municipi del Pla d'Urgell, a compartir tradició gastronòmica en una trobada popular a la plaça del Planell. L'objectiu és que cada col·lectiu prepari els plats més representatius de la seva cuina i els pugui compartir amb la resta del veïnat linyolenc.

Segons ha explicat l'alcalde de Linyola, Àlex Mases, la iniciativa pretén apropar la cultura d'altres països a tota la ciutadania de Linyola, en el marc d'una trobada que ajudarà a conèixer les tradicions i cultura d'altres països i a millorar la convivència.

Sopar multicultural a LinyolaMases ha afegit que han confirmat la participació les comunitats de Romania, Guinea, Marroc, Senegal, Brasil, Burkina Faso, Gàmbia, i Catalunya. Les persones que vulguin participar en el sopar hauran de comprar un tiquet de 5 euros, que els donarà dret a provar tots els plats.

L'alcalde ha destacat, que si hi ha bona resposta per part del veïnat, el consistori continuarà promovent iniciatives d'aquest estil. A Linyola hi conviu persones de països molt diferents, i trobades com aquesta ajuden a fomentar el caliu de convivència, i el respecte per altres cultures.

La festa començarà a les 21.30 a la plaça del Planell. Els tiquets es poden comprar als establiments habituals o el mateix dia de la trobada. La comissió de festes de Linyola també col·labora en l'organització de l'acte.

Comentaris