16.10.2021 |
Territoris.cat

Un mural gegant a L'Amistat de Mollerussa dóna la benvinguda al 32è Saló del Llibre Infantil i Juvenil

De l'il·lustrador català Valentí Gubianes, l'obra presidirà l'entrada al vestíbul del teatre que acollirà del 17 al 30 d'abril una nova edició de la convocatòria

MURAL GUBIANES interior
El motiu decoratiu fa 32 metres d’amplada per 9 d’alçada
Un mural gegant a L'Amistat de Mollerussa dóna la benvinguda al 32è Saló del Llibre Infantil i Juvenil

El 32è Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya, que tindrà lloc a Mollerussa del 17 al 30 d’abril, comença ja a prendre forma amb la instal·lació d’un mural gegant per donar la benvinguda al Teatre L’Amistat i que ha estat elaborat durant aquest cap de setmana pel reconegut il·lustrador català Valentí Gubianas. El mural, que fa 32 metres d’amplada per 9 d’alçada, presideix l’entrada al vestíbul del teatre que acollirà durant 14 dies una col·lecció de més de 4.500 llibres adreçats a infants i joves d’entre 0 i 15 anys. 

El saló, que enguany es presenta amb el lema S’ha escrit un crim com a eix temàtic, obre portes aquest proper diumenge dia 17 a les 11 del matí amb l’acte oficial d’inauguració que comptarà amb l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona; la presidenta del Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil, Reina Duarte, i Laura Borràs, directora de la Institució de les Lletres Catalanes. Tot seguit es podrà veure l’espectacle Tut-turutut... la princesa!, a càrrec de La Bleda. També el mateix dia 17, a les 17.30 hores, es representarà La cigala i la formiga, un espectacle de titelles a càrrec de Xip-Xap, companyia de teatre de carrer.

El certamen oferirà activitats complementàries destinades al públic familiar i en cap de setmana

El certamen, promogut pel Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (ClijCAT) i organitzat conjuntament amb l’Ajuntament de Mollerussa, comptarà amb una quinzena d’activitats complementaries bàsicament destinades al públic familiar i en cap de setmana.

El saló a més comptarà també cada dia amb sessions d’hora del conte obertes al públic en general i hi haurà venda de llibres els caps de setmana a càrrec de la Llibreria Dalmases de Mollerussa. El certamen serà utilitzat en horari lectiu pels centres escolars, mentre que la resta d’horari i els caps de setmana estarà obert al públic en general.

Un mural gegant a L'Amistat de Mollerussa dóna la benvinguda al 32è Saló del Llibre Infantil i Juvenil
comentaris