El Museu de Vestits de Paper acull fins al 5 de febrer l’exposició d’una vintena de peces donades

L’Ajuntament va lliurar la figura de l’ocellet símbol del concurs a les modistes de la Portella, Maria Dolors Palacín i  Josefina Barios

Inauguració de la mostra de vestits de paper a la sala del Museu Interior
photo_camera Inauguració de la mostra de vestits de paper a la sala del Museu

El Museu de Vestits de Paper de Mollerussa acull fins el dia 5 de febrer la mostra d’una vintena de peces que han participat en la darrera edició del concurs que va tenir lloc el passat 17 de desembre i que, tot i que no van resultar premiades, han estat donades per les seves propietàries per tal que formin part del fons del museu i puguin ser les protagonistes de les desfilades de promoció d’aquest equipament arreu del territori. La mostra va ser inaugurada el passat divendres per l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, el qual va agrair a totes les modistes participants en l’exposició tant la seva participació al concurs com la generositat en fer la donació de la seva obra per al museu.

Durant l’acte, l’alcalde va voler retre un especial homenatge per la seva trajectòria a diferents modistes que han participant en el concurs. Així, va lliurar en nom de l’Ajuntament la figura de l’ocellet símbol del concurs a les modistes de la Portella, Maria Dolors Palacín Josefina Barios, el qual va ser recollit per la primera. També va entregar a la Llar de Jubilats Joan Bañeres i Cateura, d’Alguaire, la mateixa distinció, la qual va ser recollida per la presidenta de l’entitat.

Comentaris