27.05.2022 |
Territoris.cat

'La nit d'Ànimes' inaugura el nou cicle cultural de Saó de Ponent

Presentació nou cicle d'experiències cultural de Saó de Ponent
Presentació nou cicle d'experiències cultural de Saó de Ponent
'La nit d'Ànimes' inaugura el nou cicle cultural de Saó de Ponent

La nit d'Ànimes inaugurarà el divendres 2 de novembre el cicle cultural de Saó de Ponent, un recorregut teatralitzat per les tradicions que tenim i es perden al voltant d'aquestes diades, que és dura a terme a les nou del vespre en l'escenari del Teatre L'Amistat.

L'experiència cultural començarà amb la visita a la Sala d'Exposicions del Museu de Vestits de Paper, on es podran veure les intervencions artístiques, que amb la base de les esqueles del poble Centelles ha realitzat l'artista Jordi Sarrate.

La proposta de Saó de Ponet, fa un recorregut teatralitzat per les diferents tradicions i costums que envolten la Nit d'Ànimes a Ponent i arreu dels Països Catalans. El preu de l'entrada per assistir a l'experiència cultural serà de tres euros, i es podrà adquirir en la taquilla del Teatre L'Amistat.

Taller d'escriptura fotograficaEl calendari d'activitats continuarà el dissabte 3 de novembre, amb el Taller d'Escriptura Fotogràfica que impartirà el fotògraf Llorenç Melgosa. En la quarta edició de l'activitat, a més de la sessió teòrica i pràctica, també comptarà amb una part destinada al retoc i edició d'imatges. La informació i inscripcions es fan a través del web de Saó de Ponent.

L'entitat mollerussenca ha definit les seves activitats com a experiències culturals donat que estan pensades, realitzades i executades per als espais concrets on es portaran a terme i que donaran al públic assistent una experiència única difícil de tornar a repetir

Els blocs temàtics com a eix de les activitats

Una altra característica de les activitats que realitza Saó de Ponent és que les seves activitats es realitzen per blocs temàtics. El primer dedicat a la Nit d'Ànimes. El segon serà el bloc nadalenc on l'entitat ha bolcat els seus esforços en la realització del Poema de Nadal. El tercer bloc es portarà a terme al març i girarà entorn dels dies mundials del teatre i la poesia sota el títol ... de llegir, escriure i altres vicis on es lliurarà el premi de textos teatrals per a espectacles de petit format amb una dotació de 5.000 euros i es representarà l'obra guanyadora de la segona edició, Absències, d'Eva Moreno de Molins de Rei. Per finalitzar es portarà a terme un quart bloc al mes de maig dedicat al Canal d'Urgell i al territori que l'envolta i com aquest el va modificar.

'La nit d'Ànimes' inaugura el nou cicle cultural de Saó de Ponent
comentaris