Nou enjardinament dels carrers Prat de la Riba i les Creus del Palau d'Anglesola

L’arranjament d’aquesta franja verda millorarà la qualitat de la zona, no només pel seu efecte visual, sinó per la funció de protecció davant la pols i el vent.

Zona que l'Ajuntament del palau d'Anglesola té previs enjardinar
photo_camera Zona que l'Ajuntament del palau d'Anglesola té previs enjardinar

L’Ajuntament del Palau d’Anglesola adequarà la banda enjardinada que es troba tot al llarg dels carrers Prat de la Riba i les Creus, en l’extrem oest del cas urbà. Aquesta franja de terreny separa actualment els carrers esmentats d’un camí rural sense pavimentar que voreja el nucli urbà, camí que ocupa el lloc on s’ha d’ubicar la variant projectada.

En una primera actuació, s’adequarà el sistema de reg existent i s’adaptarà a la densitat de plantació prevista, que serà la d’una tanca vegetal aïllant. La instal·lació de l’equipament esmentat s’ha adjudicat per un import de 3.628 euros mitjançant un contracte d’obres menor.

La segona actuació, que encara no s’ha adjudicat, suposarà la plantació d’uns 60 arbres de l’espècie Xiprer de Leyland, de creixement ràpid i resistents a les condicions del nostre clima, i de 24 exemplars de Liquidàmbar, arbres de fulla caduca que donaran una nota de color a la tardor.

Comentaris