20.10.2021 |
Territoris.cat

Nova cimera educativa en el marc del Saló del Llibre Infantil i Juvenil

El certament literari serveix d'eina cohesionadora de l'activitat cultural i pedagògica amb el dinamisme social i de lleure de la ciutat

Els educadors de llars d’infants i de docents d’educació infantil, visiten el Saló
Els educadors de llars d’infants i docents d’educació infantil, visiten el Saló
Nova cimera educativa en el marc del Saló del Llibre Infantil i Juvenil

Educadors de llars d’infants i docents d’educació infantil van celebrar aquest dissabte una nova cimera pedagògica, aprofitant el marc el Saló del Llibre Infantil i Juvenil, que se celebra a Mollerussa fins al pròxim 14 de maig, un acte que organitza des de fa quatre anys el departament d'Ensenyament.

La jornada de treball en la que hi van participar una setantena de professionals de l'educació, es va centrar en com aplicar noves eines per despertar el gust per llegir entre els més petits.

Revolució de Pentina el Gat, salo del LlibreEl cap del servei d'Immersió i Acolliment Lingüístic d'Ensenyament, Pere Maians, va indicar que

el departament ha escollit en aquesta ocasió aquest sector concret d'educadors amb la voluntat de fer una aposta per aquesta edat clau i estratègica de la infància pel que fa al descobriment de la lectura

Per això, el tema central ha estat Com descobrir el gust per la lectura?, a través d'una xerrada a càrrec d'Anna Marco, de Servei d'Immersió i Acolliment Lingüístics i en aprendre Estratègies per explicar contes a les primeres edats, de la mà de la contacontes Ada Cusidó.

Amb aquesta trobada professional, el Saló del Llibre Infantil i Juvenil encetava un cap de setmana farcit d'activitats pensades per atraure el públic familiar. Dissabte la companyia de titelles Pamipipa presentava l'espectacle El drac màgic amb música en viu. El mateix dissabte va tenir lloc un taller d'ex-libris que va impartir el Centre d'Expressió Artística Solaç, autors de les gallines que decoren el saló.

El diumenge a la plaça del complex de L'Amistat va tenir lloc el concert-vermut Totum Revolutum amb Carles Belda i a la tarda la representació de l'espectacle de la Revolució de la Cia Pentina el Gat, entre altres activitats.

Nova cimera educativa en el marc del Saló del Llibre Infantil i Juvenil
comentaris