Una nova empresa dedicada al Disseny i la Robòtica de Sistemes s'instal·la a la incubadora de Bell-lloc

L’alcalde, Ramon Cònsola i els responsables de l’empresa, Joan Caba i Miquel Àngel Carnicé,  han signat avui l’entrega de claus del nou despatx de la Incubadora d’Empreses.

Ramon Cònsola dóna la benvinguda a la nova empresa que s'instal·la en l'Ida de Bell-lloch
photo_camera Ramon Cònsola dóna la benvinguda a la nova empresa que s'instal·la en l'Ida de Bell-lloc

La Incubadora d’Empreses de Bell-lloc d’Urgell ha estat  escenari de l’entrega de claus d’una nova empresa que acollirà aquest edifici empresarial creat amb l'objectiu de "facilitar les condiciones  d'arrencada i consolidació de nous projectes empresarials a través de l'oferta d'un espai físic adequat a les necessitats de les petites noves empreses”, segons ha recordat l'alcalde Consola. 

L’empresa Faniba Systems SL ha estat creada per tres enginyers tècnics industrials i està especialitzada en dissenyar, construir i comercialitzar sistemes robòtics de manipulació i paletització industrial de caixes.

La Incubadora d’Empreses ofereix  serveis de  formació i assessorament, posant a l’abast de totes aquelles persones que  volen consolidar la seva idea de  negoci al Pla d’Urgell, les instal·lacions del centre empresarial a  preus molt  competitius reduint la inversió inicial i les despeses de funcionament durant un període determinat de temps. Actualment queden dos despatxos per arribar al 100% de l’ocupació.

El centre empresarial permet reduir la inversió inicial i les despeses de funcionament durant un temps

En els últims dos mesos, tres empreses que estaven allotjades han marxat degut al creixement de les mateixes.

comentaris